Just Cause 3 Boyutu Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

Just Cause 3 Boyutu Belli Oldu

Just Cause 3 Boyutu Belli Oldu

Avalanche Studios tarafından geliştirilen ve Aralık ayında oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Just Cause 3'ün sabit disk alan gereksinimi ortaya çıktı.

16.10.2015 19:31

Avalanche Studios tarafından geliştirilen ve Aralık ayında oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Just Cause 3'ün sabit disk alan gereksinimi ortaya çıktı.

Öncelikle bu ortaya çıkan boyutun Xbox One platformu için olduğunu hatırlatmakta fayda var. Lakin yapımın diğer platformlarda da benzer bir boyuta sahip olacağını da düşünebiliriz.

Acalanche Studios özellikle bu sene piyasaya sürmüş olduğu diğer bir oyun olan Mad Max ile ciddi eleştirilerin hedefi olmuştu. Oyuncuların merak ettiği konuysa aynı durumun Just Cause 3 için de yaşanıp, yaşanmayacağı oldu elbette. Serinin daha önceki oyunları her zaman için çevrimiçi modlarının dışında, devasa açık dünyası ile ön plana çıkmış ve oyuncular tarafından da büyük bir ilgiyle karşılanmıştı. Bakalım Just Cause 3'de bu seriyi aynı kalite de sürdürebilecek mi?

Yapımın Xbox One'daki sabit disk gereksinimi ise 42.49 GB olarak açıklanmış durumda. Just Cause 3 ile ilgili yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Just Cause 3, 1 Aralık'da PC, PS4 ve Xbox One platformları için piyasadaki yerini alacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Just Cause 3 Boyutu Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement