Kara Şimşek, Samsung'un Akıllı Ev Reklamında Oynadı - Son Dakika
Teknoloji

Kara Şimşek, Samsung'un Akıllı Ev Reklamında Oynadı

Kara Şimşek, Samsung\'un Akıllı Ev Reklamında Oynadı

Samsung akıllı ev pazarına girişindeki ilk reklamında kendine bir başka akıllı cihaz ikonu olan Kara Şimşek dizisindeki KITT'i kullanıyor.

03.09.2014 09:11

Samsung akıllı ev pazarına girişindeki ilk reklamında kendine bir başka akıllı cihaz ikonu olan Kara Şimşek dizisindeki KITT'i kullanıyor.

1982'de yayına başlayan Kara Şimşek (orijinal adı ile Knight Rider), hem yurtdışında hem de ülkemizde çok sevilen ve bir neslin gönülü kazanan dizilerden oldu. David Hasselhoff'un "Michael Knight" rolünü oynadığı ve KITT isimli akıllı prototip otomobille çeşitli maceralara atıldıkları dizi, 1980'lerin en önemli ikonlarından biri haline geldi.

İşte şimdi Samsung yeni akıllı ev konseptini tanıtmak için, o dönemin en akıllı arabasını reklamlarında kullanmaya karar vermiş. David Hasselhoff ve KITT, aşağıda izleyeceğiniz reklamla televizyona geri dönüyorlar. Reklamda kendisini oynayan Hasselhoff, yeni akıllı evinin özelliklerini anlatırken, bir yandan da onu kıskanan akıllı arabası KITT ile uğraşmak durumunda kalıyor.

Bu çok eğlenceli reklam, 1980'lerde diziyi TV'de izlemiş herkesin çok hoşuna gidecek ona eminiz. Samsung ise akıllı ev otomasyon sistemini daha ayrıntılı tanıtmak için, 5 Eylül'de başlayacak uluslararası IFA tüketici elektroniği fuarını bekliyor.

Eğer evinizde komple bir otomasyon sistemi istemiyorsanız bile, en azından birkaç akıllı ampül, hayatınızı çok kolaylaştıracaktır. Bu linke tıklayıp ilginç bir akıllı ev otomasyonu ürünü görebilirsiniz.

The post Kara Şimşek, Samsung'un Akıllı Ev Reklamında Oynadı appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Kara Şimşek, Samsung'un Akıllı Ev Reklamında Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement