Kara Şövalye Dönüyor - Son Dakika
Teknoloji

Kara Şövalye Dönüyor

Kara Şövalye Dönüyor

Serinin İkinci Ayağı Dark Knight'ın 1 Milyar Doları Aşan Gelir Getirmesi ve Tarihin En Beğenilen Sinema Yapımlarından Biri Olmasıyla, İlgileri Üstüne Çeken Batman'in, 3.filmine Geri Sayım Başladı.

21.06.2010 20:09
Batman: The Dark Knight... Sadece gişe hasılatı olarak 1 milyar doları aşan filmin, Blu-Ray sürümleri de satış rekorlarına imza atmıştı. Empire dergisi tarafından, "Tarihin en iyi sinema yapımları" arasında gösterilen, kadrosunda yer alan Heath Ledger'in ölümünden sonra Oscar'a layık görüldüğü, ıMDB'de de 10 üzerinden 9.5 puan toplayan filmin, devamına geri sayım başladı.

Aslında kim değil, kimin kesinlikle olmayacağı kesinleşti. Serinin yönetmeni Christopher Nolan'a göre Mr. Freeze hiçbir şart altında 3.filmde yer almayacak. Kötü adam konusunda iki olasılık var: Johnny Deep'in canlandıracağı fısıldanan Riddler veya psikopat seri katil Victor Zsasz.


Avatar'ın başlattığı ve yeni dönemde Resident Evil, The Last Airbender gibi gişe avcısı filmlerinde katılacağı 3.boyut furyasına, serinin 3.yapımının da katılması isteniyor. Gerçi, geçtiğimiz günlerde Christopher Nolan ile yapılan röportajda ünlü yönetmen, 3 boyuta pek sıcak bakmadığını duyurdu. Her şeye rağmen, bu bir arz-talep meselesi ve ortada kesinleşmiş bir veri yok.

3.filmin, ödüllü yönetmen Christopher Nolan'ın koltuğa oturacağı, son Batman yapımı olduğu iddia ediliyor. Ne olursa olsun, Kara Şövalye, 20 Temmuz 2012'de beyaz perdeye dönüyor.

Yazan:
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net

Son Dakika Teknoloji Kara Şövalye Dönüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement