Apple ve Samsung arasında bir senedir devam eden patent savaşında sona yaklaşılmış gibi görünüyor. Bilindiği gibi Apple, Samsung'u iPhone ve iPad'i "kopyalamakla" suçlamıştı.
Bazı kaynaklara göre Apple'ın CEO'su Tim Cook ve Samsung'un CEO'su Gee-Sung Choi, önümüzdeki üç ay içerisinde bir araya gelerek görüşecekler. Bu buluşmanın ardı arkası kesilmeyen davalara bir son vereceği ümit ediliyor.
Buluşma, Kaliforniya'dan hakim Lucy Koh'un isteği üzerine gerçekleştirilecek ve sulh hakimi Joseph C. Spero tarafından izlenecek. Samsung ve Apple, temsilcileri yoluyla yaptıkları açıklamada bu uzlaşma konferansına katılmak istediklerini söylediler. İki tarafın anlaşması, tekrar ortaklıklarına ürünlerine odaklanarak büyük miktarda paralar kazanmasına yardım olacak.
Son Dakika › Teknoloji › Kimsenin Beklemediği Haber! - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.