Lumia 950 Xl'a Kalem Desteği Gelebilir - Son Dakika
Teknoloji

Lumia 950 Xl'a Kalem Desteği Gelebilir

Lumia 950 Xl\'a Kalem Desteği Gelebilir

Bir Microsoft çalışanı, Twitter üzerinden bilgi verdi.

09.10.2015 17:48
Mahmut Saral - -

Microsoft'un yeni telefonları Lumia 950 ve Lumia 950 XL resmiyet kazandı ve birçok detayı paylaşıldı. Az evvel yaptığımız haberimizde, bu telefonların Lumia 550'yle birlikte 2016'ın ilk aylarından itibaren ülkemizde de satışa sunulacağından bahsetmiştik. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.


Şimdi de gelelim bu modellerden Lumia 950 XL ile ilgili yeni kesin olmayan haberlere. Evet, 5.7 inç ekranı bulunan bu model için daha evvel söylentiler gelmiş ve kalem desteği olabileceği belirtilmişti. Ancak Microsoft'tan gelen resmi açıklamalarda böyle bir detay yoktu. "Peki olmayacak mı?" diye düşünceler vardı ki bir Microsoft çalışanından cevap geldi.


Nawzil isimli bir Microsoft çalışanı, Twitter üzerinden bilgi paylaştı ve Surface için hazırlanan Surface Pen'lerin uyumlu bir şekilde Lumia 950 XL'larla da çalışabileceğini belirtti. Ancak bunun nasıl ve ne zaman olacağı gibi konular üzerine bir bilgi paylaşmadı.


Baktığımızda, büyük ekranı tercih eden kullanıcılar, bu cihazlarda kalem kullanmayı da seviyor. Samsung'un Note serisine gösterilen ilgi ortada. Öte yandan LG'nin de kalemli modelleri mevcut ve Microsoft da yakın zamanda bu konuda bilgiler verebilir.


Sıvı soğutmalı Lumia 950 ve Lumia 950 XL'ı masaüstü PC gibi kullanabileceksiniz



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Lumia 950 Xl'a Kalem Desteği Gelebilir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement