Moto Racer 4 Çıkış Tarihi - Son Dakika
Teknoloji

Moto Racer 4 Çıkış Tarihi

Moto Racer 4 Çıkış Tarihi

Moto Racer 4 Çıkış Tarihi Arcade bir oynanış tarzı ile uzun yıllar önce oyunların unutmadığı motor yarışları arasında elbette Moto Racer vardır.

05.05.2016 16:46

moto-racer-4-cikis-tarihi-ekran-goruntuleri-motorlar-pistler-yeni-haritalar-ne-zaman-cikacak

Moto Racer 4 Çıkış Tarihi

Arcade bir oynanış tarzı ile uzun yıllar önce oyunların unutmadığı motor yarışları arasında elbette Moto Racer vardır. Geliştirici olarak Delphine Stüdyolarından çıkan bu nostaljinin yenisi yani 4. oyunu geliyor. Motor yarışlarını sokağa taşıyan ve farklı bir eğlence stilini oyunlarında görmeye alışık olduğumuz bu yeni oyunda da yine yüksek hızlı motorların dışında off-road yapabileceğimiz bir çok motor çeşidi bulunuyor. Ayrıca 15 kişiden de fazla single player oynanabilir desteği de bünyesinde barındıran oyunun "ScreenSplit" yani ekranı bölerek aynı bilgisayar üzerinden arkadaşlarınız ile oynamanız mümkün. Bir zamanların yani tam tarih olarak söylersek 1997 ile ilk oyununa başlayan serinin son oyunu yeni nesil grafikler ve yine arcade oynanış stili ile oyunculara bir nostaljiyi daha yaşatacak gibi gözüküyor. 15'in üzerinde tek kişilik ve 10 kişiye kadar çoklu oyuncu modunun yer aldığı Moto Racer 4 oyununda onlarca harita da var. Bu haritalar arasında güneşli güzel yollardan zorlu kar haritalarına kadar bir çok alternatif bulunmakta.

Oyunun modları arasında ise ;

King of the Hill

Last Man Standing

Survival

Catch-up

Wolf Pack

Ghost Bike

Golden Helmet

gibi modlar yer alıyor. Tabi ki bunların dışında bir Championship yarışları da yer alacak. Oyun Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirildi.

Moto Racer 4 çıkış tarihi ise 13 Ekim 2016 olarak kesinleşmiş durumda. Oyun PC, PS4 ve Xbox One için geliştirildi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Moto Racer 4 Çıkış Tarihi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement