Nasa, Tarihi Görevlerin Ses Arşivini Yayınladı - Son Dakika
Teknoloji

Nasa, Tarihi Görevlerin Ses Arşivini Yayınladı

Nasa, Tarihi Görevlerin Ses Arşivini Yayınladı

Artık bilgisayarınızda bir hata oluştuğunda, NASA'nın ünlü "Houston, we've had a problem" cümlesini ses dosyası olarak kullanabilirsiniz.

24.10.2014 21:01

Artık bilgisayarınızda bir hata oluştuğunda, NASA'nın ünlü " Houston, we've had a problem" cümlesini ses dosyası olarak kullanabilirsiniz.

NASA yeni nesil uzay gemisi tasarımları veya Mars'a gidecek ekipteki astronotları dondurarak gönderme yöntemleri peşinde koşturmadığı zamanlarda, Soundcloud hesabına çeşitli ses dosyaları yüklemekle uğraşıyor. Evet, doğru duydunuz, artık NASA'nın kendi Soundcloud hesabı var.

ABD uzay araştırmaları kurumu NASA, yeni açtığı Soundcloud hesabına, 60'dan fazla ses dosyası yükledi. Bu dosyalar çeşitli uzay mekiklerinin kalkışlarındaki yönetim masası kayıtlarından, Apollo görevlerindeki uyarılara, çeşitli efektleri ve Neil Armstrong'un o pek ünlü "İnsan için küçük, ama insanlık için büyük bir adım" cümlesini de içeriyor.

NASA'nın Soundcloud ses arşivi, böylece müthiş fotoğraflarla dolu imaj galerisinin yanında güzel bir eklenti oldu diyebiliriz.

Bu arada uzay demişken, Nvidia'nın yeni Maxwell çipsetinin gücünü kullanarak insanoğlunun Ay'a gerçekten de gittiğini kanıtladığını biliyor muydunuz?

The post NASA, Tarihi Görevlerin Ses Arşivini Yayınladı appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Nasa, Tarihi Görevlerin Ses Arşivini Yayınladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement