Nightdive Studios, Star Wars: Dark Forces ve Turok 3: Shadow of Oblivion'u Yeniden Düzenleyerek Oyunseverlerle Buluşturacak - Son Dakika
Teknoloji

Nightdive Studios, Star Wars: Dark Forces ve Turok 3: Shadow of Oblivion'u Yeniden Düzenleyerek Oyunseverlerle Buluşturacak

Nightdive Studios, Star Wars: Dark Forces ve Turok 3: Shadow of Oblivion\'u Yeniden Düzenleyerek Oyunseverlerle Buluşturacak

Eski video oyunlarını modern oyun konsollarına uyarlayan Nightdive Studios, Star Wars: Dark Forces ve Turok 3: Shadow of Oblivion oyunlarını yeniden düzenleyerek oyunseverlerle buluşacağını duyurdu. Star Wars: Dark Forces, 30 yıl önce çıkan birinci şahıs nişancı oyunu olarak öne çıkıyor ve güncellenmiş haliyle geri dönüyor. Turok 3: Shadow of Oblivion ise 23 yıl önce Nintendo 64 için tasarlanmış bir oyun ve Nightdive sayesinde tekrar aramıza dönüyor. Her iki oyun da 4K 120 FPS oynanışı destekleyecek ve modern konsollar için kontrolcüleri destekleyecek. Çıkış tarihleri henüz açıklanmadı.

25.08.2023 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski video oyunlarını modern oyun konsollarına uyarlayan Nightdive Studios'tan oyunseverlerin yüzünü güldürecek haber geldi. Şirket, Star Wars: Dark Forces ve Turok 3: Shadow of Oblivion oyunlarının yeniden, üstelik düzenlenmiş haliyle oyunseverlerle buluşacağını duyurdu.

Star Wars: Dark Forces geri dönüyor!

Star Wars: Dark Forces neredeyse 30 yıl önce oyunseverlerle buluşan birinci şahıs nişancı oyunu olarak öne çıkıyor. Günümüze kadar şöhretini devam ettiren oyun yeniden aramıza dönmeye hazırlanıyor. Nightdive, yaşlanan oyunlara gençlik iksiri katan KEX Engine'i kullanarak efsanevi oyun Dark Force'u güncelledi. Ayrıca oyuna yeni soluk getirmek için oyunun fikir babası Lucasfilm Games ile iş birliği yapıyor. Tabii oyun ilk piyasaya çıktığında şirketin ismi LucasArts'tı.

Bu yeni sürüm, 4K 120 FPS oynanışı destekleyecek. Daha çok yeni oyunlardan çıkmış gibi görünen ara sahneleri içerecek. Oyuncular kupalar ve başarılar kazanabilecek. Tabii ki en güzel haber de artık modern konsollar için kontrolcüleri destekliyor olması. Çünkü yakında PS4, PS5, Xbox One, Series X|S, Nintendo Switch ve PC'ye Steam üzerinden gelecek. Nightdive henüz kesin bir çıkış tarihi açıklamadı. Ancak bu yılın ilerleyen zamanlarında duyurulacak.

Narcos'un video oyunu duyuruldu!

Turok 3: Shadow of Oblivion günümüze uyarlanıyor!

Dark Forces gibi yeniden düzenlenip oyunseverlerle buluşacak oyunlar arasında Turok 3: Shadow of Oblivion da var. 23 yıl önce Nintendo 64 için tasarlanmıştı. Şimdi ise birinci şahıs nişancı oyunu Nightdive sayesinde tekrardan aramıza dönüyor. Stüdyo daha önce üçlemenin ilk iki oyununu güncelledi ve kullanıcıların beğenisini topladı.

Kex Engine ile gençleştirilen oyun 4K 120 FPS çözünürlüğü destekleyecek. Ayrıca aydınlatma ve görüntülemenin iyileştirilmiş olması oyunseverleri heyecanlandıracak detaylar arasında. Nightdive Turok 3 için kesin bir çıkış tarihi vermedi. Ancak oyunu sabırsızlıkla bekleyenler Steam'deki istek listelerine ekleyebilir.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Nightdive Studios, Star Wars: Dark Forces ve Turok 3: Shadow of Oblivion'u Yeniden Düzenleyerek Oyunseverlerle Buluşturacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement