Oneplus 2'de Parmak İzi Sensörü Olacak - Son Dakika
Teknoloji

Oneplus 2'de Parmak İzi Sensörü Olacak

Oneplus 2\'de Parmak İzi Sensörü Olacak

Yeni nesil telefonla ilgili ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor.

30.06.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Hasan Uğur Nayır - -

Hatırlarsanız OnePlus geçtiğimiz sene teaser kampanyaları ile tanıtılmıştı. Belirli özellikler pek fazla detay olmadan duyuruldu. Şimdi aynı taktik OnePlus 2 için sürüyor. Birkaç günde bir yeni amiral gemisine ait bir özellik kendini gösteriyor.


Zaten aşırı ısınmayla ün salan Qualcomm Snapdragon 810 yongasının ve USB Type-C portunun OnePlus 2'de olacağını biliyoruz. Gerçi bildirilenlere göre Snapdragon 810'un revize edilmiş bir modeli telefonda yer alıyor.


Şimdi ise konuşma sırası güvenlik hakkında. OnePlus 2'de son dönemlerde üst düzey Android telefonlarda gördüğümüz parmak izi sensörü var. Büyük bir sürpriz değil, ama bu özelliği görmek güzel.


Çinli şirket OnePlus 2'de "En son ve en gelişmiş" parmak izi sensörlerinden birinin olacağını vadediyor. Aynı zamanda Apple'ın Touch ID'sinden daha hızlı çalışacağı iddia ediliyor.


Şirkete göre geçen sene parmak izi taraması teknolojisi yeteri kadar iyi değildi ve bu yüzden orijinal telefonda bu özellik kullanılmadı. OnePlus 2 bulmacasının eksik parçaları 27 Temmuz'da düzenlenecek olan etkinlikle birlikte tamamlanacak. Bu etkinlik sanal gerçeklik gözlükleriyle de izlenebilecek.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Oneplus 2'de Parmak İzi Sensörü Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement