Panasonic'in su geçirmez telefonu Eluga P duyuruldu. 1080p çözünürlüklü 4.7inç boyutlu ekrana sahip olan Eluga P'nin IP57 su ve toza karşı dayanıklılık sertifikası bulunuyor.
Panasonic'in, Japon akıllı telefon pazarında HTC One ile rekabete girecek yeni telefonu Eluga P'yi duyurdu. Android 4.2 işletim sistemini kullanan telefonda 1080p çözünürlüğünde 4.7inç ekran, Snapdragon 600 çip setiyle birlikte 1.7GHz 4 çekirdekli Krait 300işlemci, 13.4 mega piksel kamera ve 2.600mAh batarya bulunuyor.
132x65x10.9 boyutlarındaki Eluga P, pazardaki rakibi HTC One'a göre biraz daha kalın ancak 146 gram ağırlığıyla daha hafif. 1 metre su içerisinde 30 dakika kalan telefonda IP57 su geçirmezlik sertifikası da bulunuyor. Ayrıca Eluga P'de, NFC, Miracast, MHL, barometre, Infrared sensörü ve Japonya'ya özel FeliCa ve Seg özellikleri bulunuyor.
Japon GSM şirketi NTT DoCoMo ile haziran ayında satışa sunulacak olan Panasonic Eluga P'nin uluslararası versiyonun satışa sunulacağına dair henüz bir açıklama bulunmuyor.
Panasonic Eluga P
Son Dakika › Teknoloji › Panasonic Eluga P Duyuruldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?