Prometheus 2 İçin Olası Yeni Çıkış Tarihi! - Son Dakika
Teknoloji

Prometheus 2 İçin Olası Yeni Çıkış Tarihi!

Prometheus 2 İçin Olası Yeni Çıkış Tarihi!

Merakla beklenen devam filminin adı yeni tarihle anılıyor.

21.03.2014 11:03
Hasan Uğur Nayır - -

Hakkında çeşitli söylentiler olan Prometheus 2'le ilgili olası yeni bir çıkış tarihi ortaya çıktı. The Hollywood Reporter sitesinde yer alanlara bakarsak 20th Century Fox, önümüzdeki 2 yıl içinde projelerini yayınlamayı planlıyor. 4 Mart 2016 tarihinde de Ridley Scott'ın adı açıklanmamış bir filmi gözüküyor.


İsimsiz filmin Prometheus 2 olduğu ileri sürülse de, kesin bir kanıt yok. Daha önce yaptığımız haberde CineWorld'a göre Prometheus 2'nin çıkış tarihi 27 Kasım 2015'ti. Ancak 4 Mart 2016 tarihi biraz daha olası gözüküyor.


Devam filmiyle alakalı hem Fox'un hem de Ridley Scott'ın ağzını bıçak açmıyor. Yine de Ridley Scott'ın filmi daha önce doğruladığını belirtelim. Oyuncu Michael Fassbender da projenin yolda olduğunu belirtmişti. Daha önceki detaylara göz atacak olursak Prometheus 2'de Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) ve android David (Michael Fassbender), uzaylıların neden insan ırkını yok etmeye çalıştığını çözmeye çalışacak. Filmin senaryosunu ise Johnny Depp'in Transcendence filminin senaryosunu yazan Jack Paglen'ın yazdığı belirtiliyor.


4 Mart 2016, Prometheus 2 için öngörülen çıkış tarihi olsun ya da olmasın, ama projenin halen hayatta olduğunu bilmek heyecan verici. Muhtemelen önümüzdeki 2 yıl içinde film izleyicilerle buluşacak.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Prometheus 2 İçin Olası Yeni Çıkış Tarihi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement