Razer ve Lexus, oyunculara hitap eden bir SUV modeli geliştirdi - Son Dakika
Teknoloji

Razer ve Lexus, oyunculara hitap eden bir SUV modeli geliştirdi

Razer ve Lexus, oyunculara hitap eden bir SUV modeli geliştirdi

Razer, lüks otomobil üreticisi Lexus ile iş birliği yaparak oyunculara hitap eden bir SUV modeli olan Lexus TX Razer Edition'ı geliştirdi. Aracın dış tasarımında RGB ışıklandırma ve mat siyah renk kullanılırken, içerisinde ise mobil oyun istasyonu olarak hizmet verecek özellikler bulunuyor. Arka koltuklarda bulunan LED oyun monitörleri, RGB aydınlatmalı klavye ve oyun koltuğu ile birlikte hareket halinde bile oyun oynanabilecek. Razer ve Lexus, bu iş birliği ile uzun yolculuklar sırasında oyun oynamayı seven kullanıcılara hitap etmeyi amaçlıyor.

08.12.2023 17:14

Razer, lüks otomobil üreticisi Lexus ile bir araya gelerek yeni bir iş birliğine imza attı. Lexus TX isimli SUV modeli için birlikte çalışan şirket, oyunculara hitap eden yeni bir TX versiyonu geliştirdi. Işıklı tasarımı ve premium koltuklarıyla dikkat çekiyor.

Lexus TX Razer Edition çıktı

2023 Espor Ödülleri'nde tanıtılan özel Lexus TX, Razer tarafından bir "mobil oyun istasyonu" olarak hizmet verecek şekilde modifiye edildi. Dış tasarım, RGB ışıklandırmayla birlikte mat siyah renginde geliyor. İçte ise bazı önemli değişiklikler bulunuyor.

Razer ve Lexus, oyunculara hitap eden bir SUV modeli geliştirdi

Aracın arka tarafındaki koltuklar, iki büyük LED oyun monitörüne sahip. Razer, arka koltuğu mobil bir savaş alanına dönüştürebileceğini iddia ederek RGB aydınlatmalı klavye ve oyun koltuğu eklediğinin de ifade etti.

3211212132

Ayrıca TX'in bagajı, oyun bilgisayarı için gerekli olacak donanımları ve çevre birimlerini taşıyacak şekilde donatıldı. Bu sayede iki oyuncu, çift ekrana bağlanan yüksek performanslı bilgisayarlar yardımıyla hareket halindeyken bile oyun oynayabilecek.

Lexus TX'in motor konfigürasyonlarında ise herhangi bir değişikliğe gidilmedi. SUV'nin 2024 versiyonunda 3,5 litrelik V-6 motor bulunuyor ve 100 km/s'e 5.7 saniyede ulaşabiliyor. Razer sürümü ise 2.4 litrelik turboşarjlı motor veya hibrit seçenekleriyle satışa sunulacak.

Name a better way to show off the new Razer @Lexus TX, we'll wait ? . #LexusTX pic.twitter.com/ty5uDhLa3q

— R ? Z ? R (@Razer) December 2, 2023

Bu iş birliği ile Razer ve Lexus, uzun yolculuklar sırasında oyun oynamayı seven kullanıcılara hitap etmeyyi amaçlıyor. Aracın seri üretim sürecine ilişkin bilgi verilmedi, bu da sınırlı sayıda üretileceği anlamına geliyor. Razer modifiyeli Lexus TX fiyatı da belirsiz, ancak normal sürümünün 55 bin dolardan başladığını belritelim.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Razer ve Lexus, oyunculara hitap eden bir SUV modeli geliştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement