Note 3 ve S4'ün Android 4,4 Güncellemesi Ocak'ta Yapılacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

Note 3 ve S4'ün Android 4,4 Güncellemesi Ocak'ta Yapılacak

Note 3 ve S4\'ün Android 4,4 Güncellemesi Ocak\'ta Yapılacak
22.11.2013 22:00  Güncelleme: 22:29

Samsung, Note 3 ve S4 için Android 4,4 güncellemesini Ocak 2014'te yayınlamaya hazırlanıyor.

Furkan Yaldız - - Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, cihazlarını güncelleme konusunda çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Galaxy Note 2 için Android 4.3 güncellemesini dağıtmaya başlamıştı. Ardından Galaxy S3 için yayınlanan güncelleme daha sonrasında geri çekilmişti. Kısa süre önce sızdırılan ekran görüntüsü ile hangi cihazlar Android'in en yeni sürümü Android 4.4 KitKat'a yükseltileceği belli oldu.

Sızdırılan görsele baktığımızda, S3, S4, Note 2 ve Note 3'ün ne zaman Android 4.4'e güncelleneceği ortaya çıkıyor. Galaxy Note 3 ve S4, Ocak ayında Android 4.4 güncellemesine kavuşmuş olacak. Note 2 ve S3 içinse söz konusu güncelleme Mart- Nisan 2014 tarihinde gerçekleşecek.

Birçok iyileştirme ve daha iyi performans gibi yetenekleriyle gelecek olan güncellemenin, şimdilik resmi olmadığını tekrardan belirtelim. Samsung'un söz konusu güncellemeyi Aralık ayında resmi olarak duyurması bekleniyor.

Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Note 3 ve S4'ün Android 4,4 Güncellemesi Ocak'ta Yapılacak - Son Dakika


Advertisement