Sandisk, 1 Terabyte'lık Microsdxc Kartını Satışa Çıkardı: İşte Fiyatı - Son Dakika
Teknoloji

Sandisk, 1 Terabyte'lık Microsdxc Kartını Satışa Çıkardı: İşte Fiyatı

Sandisk, 1 Terabyte\'lık Microsdxc Kartını Satışa Çıkardı: İşte Fiyatı

Sandisk, bu yılın başlarında duyurmuş olduğu 1TB microSDXC kartını satışa çıkardı. Ürün henüz Türkiye piyasasına giriş yapmadı ancak yurtdışı fiyatı 400 dolar olarak belirlendi.

16.05.2019 09:37

Bilindiği üzere Sandisk, geçtiğimiz aylarda 1 TB kapasiteli microSDXC kartını duyurmuştu. Çalışmalarını tamamlayan teknoloji devi, yeni ürününü satışa çıkardı. Şu an için sadece Amazon ve Sandisk'in kendi internet sitesinde satılabilen microSDXC kartın, yakın zamanda daha yaygın olarak satılması bekleniyor.

Sandisk'in yeni microSDXC kartı bizlere saniyede 90 MB okuma hızı ve 160 MB'de yazma hızı sağlıyor. Bununla birlikte 4K video çekim özelliği ve bu videoları da oynatabilme özelliğine sahip olan microSDXC kart, sudan ve sıcaklıktan etkilenmiyor. Ayrıca yüksek yazma hızına sahip olan microSDXC kartın uygulamaları yükleme hızı da benzerlerine oranla daha fazla.

Sandisk, 1 Terabyte'lık Microsdxc Kartını Satışa Çıkardı: İşte Fiyatı

Bu kartı satın almak isterseniz, ülkemiz sınırlarında biraz beklemeniz gerekiyor. Bunun sebebi şu an için Sandisk'in resmi internet sitesinde ve Sandisk tarafından belirtilen satış noktalarında bu kart henüz bulunmuyor. Ancak Sandisk'in global sitesinde bu ürün satın alınabilir durumda ve fiyat olarak da 449 dolar (yaklaşık 2.700 TL) isteniyor. Tabii bu fiyatın yurtdışı için geçerli olduğunu, ülkemizde değişiklik olabileceğini unutmamamız gerekiyor.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Sandisk, 1 Terabyte'lık Microsdxc Kartını Satışa Çıkardı: İşte Fiyatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement