Şarjınız Yetmiyor mu? 41,600 Mah'lık Bataryayı Deneyin! - Son Dakika
Teknoloji

Şarjınız Yetmiyor mu? 41,600 Mah'lık Bataryayı Deneyin!

Şarjınız Yetmiyor mu? 41,600 Mah\'lık Bataryayı Deneyin!

Eğer siz de akıllı telefonunuzun şarjının hiçbir zaman yeterli olmadığını düşünüyorsanız bu dev taşınabilir bataryayı deneyebilirsiniz.

11.06.2014 16:33
Emre Çetinkaya - -

Artık sanırım akıllı telefonların ve diğer mobil cihazların klasik batarya sorunlarından bahsetmemize gerek yok. Bazı firmalar bu duruma çözüm üretebilmek için çalışmalarını sürdürürken, bazı firmalar da bu sorun için alternatif yollar aramaya devam ediyor. Taşınabilir bataryalar ise bu soruna en iyi çözümlerden birisi olarak kabul ediliyor. Son olarak ortaya çıkan 41,600 mAh'lık taşınabilir batarya ise durumu farklı boyutlara getiriyor.


LUXA2 P-MEGA isimli bu taşınabilir batarya, birden fazla mobil cihaz kullananlar, telefonlarını devamlı olarak şarj edemeyenler için tasarlanmış. Aslına bakarsanız her ne kadar taşınabilir denilse de boyutları dolayısıyla böyle bir cihazı cebinizde taşımanız pek mümkün olmayacak. Belki çanta ya da poşet tarzı şeylerle LUXA2 P-MEGA isimli cihazı yanınızda taşıyabilirsiniz.


Aynı anda tam 6 mobil cihazı birden şarj edebilme kapasitesi bulunan bu cihazın üç slotu 5V 2A şarj adaptörü görevi görürken, diğer üçü ise 5V 1A şarj adaptörü görevi görüyor. Cihazın şu an Amazon üzerinden 130 dolar civarında satışta olduğunu belirtelim.




Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Şarjınız Yetmiyor mu? 41,600 Mah'lık Bataryayı Deneyin! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement