Sharp, Çerçevesiz Akıllı Telefonunu Duyurdu - Son Dakika
Teknoloji

Sharp, Çerçevesiz Akıllı Telefonunu Duyurdu

Sharp, Çerçevesiz Akıllı Telefonunu Duyurdu

Sharp, geliştirdiği çerçevesiz büyük ekranlı akıllı telefonu Aquos Crystal 2'yi duyurdu.

19.05.2015 17:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Furkan Yaldız - -

Geçtiğimiz yılın ortalarında Aquos Crystal adlı bir akıllı telefon tanıtan Sharp, söz konusu cihazın devam modelini de şimdi duyurdu. Aquos Crystal 2 adını taşıyan akıllı telefon kısa bir süre önce Sharp tarafından resmiyete kavuşturuldu. Gelen resmi bilgilerin ardından Aquos Crystal 2 hem su geçirmez olması hem de çerçevesiz büyük ekranı ile dikkat çekiyor.


Elde edilen bilgilere göre Aquos Crystal 2, 5.2 inç büyüklüğünde ve 720 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. Gücünü Qualcomm'un Snapdragon yonga setinden alan akıllı telefonda, 2GB RAM ve 16GB dahili depolama alanı bulunuyor. Arka tarafında 8MP ana kamera ve ön tarafta 2.1MP'lik ikinci bir kamera yer alıyor. Ayrıca ön kameranın akıllı telefonun alt kısmında yer aldığını da belirtelim. Bu yüzden alışılmışın dışında bir tasarım ile gelen Aquos Crystal 2, 154gram ağırlığında ve 136 x 71 x 11mm boyutunda. Ayrıca akıllı telefonda 2030mAh değerinde batarya bulunuyor.


Öte yandan Sharp Aquos Crystal 2'nin Temmuz ayında ilk olarak Japonya'da satışa çıkması bekleniyor. İlerleyen zamanlarda ise akıllı telefonun sınırlı ülkelere geleceği tahmin ediliyor.




Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Sharp, Çerçevesiz Akıllı Telefonunu Duyurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement