Snapchat, Facebook'un Gözünü Korkutmaya Başladı - Son Dakika
Teknoloji

Snapchat, Facebook'un Gözünü Korkutmaya Başladı

Snapchat, Facebook\'un Gözünü Korkutmaya Başladı

Dünyanın en büyük sosyal ağı Facebook'un rakip Snapchat, hızlı yükselişini sürdürüyor.

25.06.2013 15:30

Emre Çetinkaya - - 1 milyarı aşkın kullanıcısıyla dünyanın en büyük sosyal ağı olan Facebook'u rakipsiz olarak görüyorsanız yanılıyorsunuz. Piyasa değerini 800 milyon dolara yükselten gerçek zamanlı fotoğraf paylaşım uygulaması Snapchat şu an için Facebook'un kendi alanında en büyük rakibi.

ABD başta olmak üzere özellikle genç kullanıcıların büyük ilgi gösterdiği Snapchat, geçtiğimiz gün yaptığı bir açıklama ile General Catalyst ve Benchmark Capital gibi yatırım şirketlerinden almış olduğu 60 milyon dolarlık yatırım ile piyasa değerini 800 milyon dolara çıkardığını duyurdu.

Bunun yanında piyasa değerindeki bu artışın yanında kullanıcı sayısı ve her gün paylaşılan içerik konularında da artış yaşayan Snapchat'de, her gün 200 milyon fotoğraflı mesajın paylaşıldığını belirtildi. İki yıl önce kullanıma sunulan bu uygulamanın şu an geldiği noktayı analistler ise oldukça şaşırtıcı olarak görüyor.

Öte yandan Snapchat, bir fotoğraf paylaşım uygulaması olduğu için tahmin edebileceğiniz üzere oldukça fazla cinsel içeriğe de ev sahipliği yapıyor. Bunun için de bir süre önce Snapchat'in çocuklar için SnapKidz yayına sunulmuştu. SnapKidz'in 13 yaş altı kullanıcıalr için olduğunu belirtelim.

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Snapchat, Facebook'un Gözünü Korkutmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement