Sony'nin En İyi ve En Kötü Telefonları! - Son Dakika
Teknoloji

Sony'nin En İyi ve En Kötü Telefonları!

Sony\'nin En İyi ve En Kötü Telefonları!

Sony'nin son 10 yılda çıkardığı en iyi ve en kötü telefonlarını seçtik!

02.08.2016 01:38

Sony akıllı telefon piyasasında oldukça sıkıntılı son birkaç sene geçirdi; öyle ki firmanın bu sıkıntılardan dolayı sektörü terk edeceği sıkça konuşuldu. Firma bazı pazarları gerçekten terk etti ve ürettiği telefonları Xperia X serisi ile kısıtladı.

Peki Bir zamanlar Sony Ericsson adıyla Nokia ile kafa kafaya yarışan, Walkman ve Cyber-shot markalarıyla piyasaya birçok unutulmaz telefon süren Sony, nasıl bugünkü haline geldi?

Sony'nin En İyi ve En Kötü Telefonları!

En iyi: Sony Ericsson K800i (Haziran 2006)

Walkman ile yetinmeyen Sony, K800i'yi ilk Cyber-shot imzasını taşıyan telefonu olarak piyasaya sürdü. 3,2MP'lik kamera, zamanının en iyisi olarak değerlendiriliyordu. 2 inç'lik ekrana sahip telefon, 3G'yi destekiyor ve ön kamerasıyla videolu sohbetlere izin veriyordu.

En kötü: Sony Ericsson Vivaz Pro (Mayıs 2010)

Symbian S60'lı bir telefona 2010'da yeni işlevler sıkıştırmaya çalışmak pek doğru bir iş değildi. Pek sağlam hissi vermeyen telefonun performansı da düşüktü.

Sony'nin En İyi ve En Kötü Telefonları!

En kötü: Sony Ericsson Xperia X8 (Eylül 2010)

Sony'nin bütçe dostu telefonlarda hiçbir zaman iddiası olmadı. Xperia X8 de giriş seviyesinde bir fiyaskoya dönüştü. Yavaş telefon, bulanık 3 inç'lik ekranıyla ve Android 2.2 yerine Android 1.6'yı kullanarak kendi sonunu en başından belirlemişti.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Sony'nin En İyi ve En Kötü Telefonları! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement