Tembellere Özel Televizyon Gözlüğü - Son Dakika
Teknoloji

Tembellere Özel Televizyon Gözlüğü

Tembellere Özel Televizyon Gözlüğü

Yorgun bir günün ardından televizyon izlemek istiyor, ama rahatınızı da bozmak istemiyor musunuz? O zaman LazyGlasses tam da size göze. Günümüzün en büyük sorunlarından biri...

18.08.2013 10:59

Yorgun bir günün ardından televizyon izlemek istiyor, ama rahatınızı da bozmak istemiyor musunuz? O zaman LazyGlasses tam da size göze.

Günümüzün en büyük sorunlarından biri tembellik. Teknolojinin hızla gelişmesi neticesinde birkaç tuşa basarak istediğimiz şeyleri yerine getirmeye alışıyoruz. Dolayısıyla teknoloji de bizim her şeyi en kolay biçimde yapabilmemizi sağlıyor. Satışa sunulan LazyGlasses ile tembellerin televizyon izleme derdi ortadan kalkıyor.

Thinkgeek sitesinde satışa sunulan ürün basit olarak 2 farklı merceğin görüntüyü gözünüze aktarması mantığıyla çalışıyor. Bu mercekler sayesinde siz koltukta yatıyor olsanız dahi görüntü merceklerden yansıtılarak 90 derece açıya kadar size izlettirilebiliniyor. Ayrıca yine bu gözlük sayesinde yatarak kitap okumanız da mümkün hale geliyor.

Tamamen hafif ve rahatsız etmeyen bir malzemeden yapılan LazyGlasses, böylece uzun süre TV izleyenlerin rahatını bozmuyor. Eğer siz de tembellik yapmayı seviyorsanız ve yatarak televizyon izlemek de hobileriniz arasında yer alıyorsa ürünün sayfasına giderek LazyGlasses'a 15.99$ fiyatla sahip olabilirsiniz.

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji Tembellere Özel Televizyon Gözlüğü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement