Terminator'ü 30. Yılında Arnold Schwarzenegger'la İzlemek... - Son Dakika
Teknoloji

Terminator'ü 30. Yılında Arnold Schwarzenegger'la İzlemek...

Terminator\'ü 30. Yılında Arnold Schwarzenegger\'la İzlemek...

Sinema tarihinin en önemli bilim kurgu serilerinden olan Terminator, 26 Ekim itibarıyla 30. yaşını kutlayacak.

25.09.2014 11:13
Mahmut Saral - -

James Cameron'ın hazırladığı ve Arnold Schwarzenegger'ın efsanevi yok edici karakteriyle hayat verdiği bu seri, günümüze kadar sinema filmleri, figürler, video oyunları, televizyon dizisi ve çeşitli yan ürünlerle gelmeyi başardı. Şimdilerde de Terminator: Genisys'in gelmesi bekleniyor. Alan Taylor tarafından yönetilen ve başrolde yine Arnold Schwarzenegger'ı göreceğimiz bu yeni film, 1 Temmuz 2015'te vizyonda olacak. Ardından yeni devam filmlerinin geleceği de şimdiden kesinleşti bile...


Peki, Terminator'ün 30. yılında, serinin kült mertebesine erişen ilk filmini sinemada izlemek ister miydiniz? Hem de Arnold Schwarzenegger ve James Cameron ile birlikte....


Bu soruya eminiz birçok sinema hayranı "evet" olarak yanıt verecektir. Yapılan resmi açıklamaya göre The Terminator filmi, 30. yılında, 15 Ekim 2014'te tekrar gösterime girecek. Hollywood'taki Egyptian Theatre'da (Mısır Tiyatrosu) yapılacak özel gösterim etkinliğinde, bir soru cevap etkinliği de gerçekleştirilecek ve burada Arnold Schwarzenegger, James Cameron ve yazar/yapımcı Gale Anne da bulunacak.


İlk film hakkında görüşlerini paylaşan James Cameron, "Terminator, benim ilk bebeğim. 30 yıl geçmesine rağmen onun hala hatırlanıyor ve seviliyor olması beni memnun ediyor. Tabii ki bu etkinlikte ben de olacağım" diyor.


Önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan etkinliğin biletleri, birkaç gün içinde satışta olacak. Bilet fiyatlarının 25 dolar olacağı söyleniyor. Eğer yakınlarda bir yerlerdeyseniz, bu özel etkinliği kaçırmamanızı tavsiye ederiz.


Bu arada, 6.4 milyon dolar bütçeyle çekilen ilk Terminator filminin gişede 78 milyon doların üzerinde hasılat elde ettiğini belirtelim.



Videoyu göremiyorsanız tıklayın.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Terminator'ü 30. Yılında Arnold Schwarzenegger'la İzlemek... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement