Tomb Raider'dan Harika Bir Haber - Son Dakika
Teknoloji

Tomb Raider'dan Harika Bir Haber

Tomb Raider\'dan Harika Bir Haber

Yıllara meydan okuyan oyun serisi Tomb Raider hikayeyi baştan ele aldı. İlk eleştirisi de bekleyenlerini sevince boğdu!

24.02.2013 05:30

Burçin Aygün - - Efsane haline gelen ve başrolünde genç, seksi bir hazine avcısını (aynı zamanda iyi de bir arkeolog) konuk eden Tomb Raider geri döndü. 10'a yakın oyunu ile hem acı hem de tatlı maceralara sürüklenen güzel ve çekici Lara Croft bizi her şeyin başlangıcına, kendi hikayesinin nasıl başladığını paylaşmaya çağırıyor. Croft'un yaşadığı ilk serüveni anlatacak ve seriye yeniden soluk getirecek gibi görünen yapım için herkes büyük bir merak içerisindeydi ve ilk haber oyuncuları sevindirdi.

GameMaster adlı video oyunları dergisinin yayımladığı inceleme tüm endişeleri yok ederken, oyunculara bir yandan da "hazır olmalarını" tembih ediyor. İnceleme aynı zamanda ana hikayenin toplamda 10-15 saat arasında tamamlanabileceğini belirtirken, oyunun geçtiği adayı baştan sona dolaşmak isteyenlerin 20 saate ulaşabileceğini not düşüyor.

"Gelmesi olası bir devam oyununun, nasıl olup da bu yapımın kalitesini geçebileceği" gibi sevindiren cümleleri de içeren yazıi, söz konusu ilk oyuna tam tamına 100 üzerinden 90 puanı layık görmüş. Tomb Raider önümüzdeki Mart ayının 5'inde PC, PS3 ve Xbox 360 için piyasada olacak.

Burçin Aygün - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Tomb Raider'dan Harika Bir Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement