Total War: Warhammer Empire Vs Chaos Oynanış Videosu - Son Dakika
Teknoloji

Total War: Warhammer Empire Vs Chaos Oynanış Videosu

Total War: Warhammer Empire vs Chaos Oynanış Videosu Merakla beklenen oyun Totaw War: Warhammer için yeni bir oynanış videosu paylaşıldı ve bu oynanış videosu The Empire ve Chaos arasındaki savaşı gösteriyor.

09.04.2016 00:25

totalwar-warhammer-chaos-empire-birlikler-video-yeni-oynanis-ekran-goruntuleri-cikis-tarihi

Total War: Warhammer Empire vs Chaos Oynanış Videosu

Merakla beklenen oyun Totaw War: Warhammer için yeni bir oynanış videosu paylaşıldı ve bu oynanış videosu The Empire ve Chaos arasındaki savaşı gösteriyor. Yapımcı ekipten birinin yönettiği oyunda The Empire ve Chaos ünitelerini de görme imkanımız oluyor ve bu epik savaşı hep birlikte izliyoruz. 19 dakikaya yakın bir uzunlukta olan video da Chaos Warrior ünitelerinin bazılarının gerçekten hatırı sayılır bir menzile sahip olduğu görüyoruz.

Chaos hakkında ilk kez bu kadar detay görebildik. Chaos birimlerinin en başında gelenlerden bir tanesi ise Chaos Giant ve Hellcannon'u bu video ile artık oyunda ne olacağına tam anlamı ile karar vermiş durumdayız. Görünen o ki Chaos Giant gerçekten ezici bir kuvvet olacak ve çok akıllı kullanılması gerekecek. Chaos tarafınında yıkım gücünün bir hayli yüksek olduğu aşikar. Oyunun çıkışı ile birlikte efsanevi epik savaşlara şahit olacağız.

Oyun hakkında diğer haberleri aşağıdan okuyabilirsiniz;

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Total War: Warhammer Empire Vs Chaos Oynanış Videosu
Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Total War: Warhammer Empire Vs Chaos Oynanış Videosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement