Ubisoft Hesaplarını Silme İddiası Doğru mu? - Son Dakika
Teknoloji

Ubisoft Hesaplarını Silme İddiası Doğru mu?

Ubisoft Hesaplarını Silme İddiası Doğru mu?

Son günlerde Ubisoft tarafından gönderildiği iddia edilen bir e-posta ile oyun dünyası çalkalanıyor. Şirketin aktif olmayan hesapları ve bu hesaplardaki oyunları kaldırmaya başladığına dair ekran görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Ubisoft, hareketsizlik nedeniyle askıya alınan hesapların 30 gün içinde kalıcı olarak silineceğini belirtti. Ancak oyuncuların hesaplarını kurtarmalarını sağlayan bir bağlantı da bulunuyor. Ubisoft, aktif hesapları kapatmadıklarını ve kullanıcıların hesaplarını güvende tutmaları için düzenli aralıklarla oturum açmalarını önerdi.

24.07.2023 13:45

Oyun dünyası, son günlerde Ubisoft tarafından gönderildiği iddia edilen bir e-postayla çalkalanıyor. Sosyal medyada paylaşılan ekran görüntülerine göre şirket, aktif olmayan hesapları ve bu hesaplardaki oyunları kaldırmaya başladı. Bu durum ise oyuncular arasında büyük yankı uyandırdı. Peki Ubisoft hesap siliyor mu?

Ubisoft hesap siliyor iddiası doğru mu?

Geçtiğimiz günlerde bir Twitter kullanıcısı, Ubisoft'tan aldığını iddia ettiği bir e-posta paylaştı. Buna göre Ubisoft, hareketsizlik nedeniyle askıya alınan hesapların Kullanım Koşulları gereğince 30 gün içinde kalıcı olarak silineceği belirtildi.

Askıya alınan hesapların içerisindeki oyunların da otomatik olarak kaldırılacağı dile getirdi. Ancak e-postada oyuncuların hesaplarını ve kütüphanelerini kurtarmalarını sağlayan "Hesabın Kapatılmasını İptal Et" bağlantısı da yer alıyor.

1323212

Bu, Ubisoft oyunlarını oynayan milyonlarca kullanıcının ilgisini çekmeyi başardı. Karışıklığı engellemek adına Ubisoft'un sosyal medya yöneticileri araya girdi. Paylaşıma yapılan yorumda, bu bağlantıya tıklamanın hesap silinmesini önleyeceğini doğruladı.

Ubisoft aktif hesapları kapatmadıklarını belirterek oyunculara uyarıda bulundu. Hesaplarını güvende tutmak isteyen kullanıcıların, düzenli aralıklarla hesaplarında oturum açmaları ve hesap durumlarını kontrol etmelerini önerdi.

Ubisoft Hesaplarını Silme İddiası Doğru mu?

Şu anda aktif olarak Ubisoft'un oyunlarını oynuyorsanız, doğal olarak hesabınız da aktif görünecektir. Ancak uzun bir süredir hesabınıza girmediyseniz, bu tarz bir e-posta ile karşılaşma ihtimaliniz yüksek. E-postayı aldıktan 30 gün sonra hesabınızın tamamen kaldırılacağını belirtelim.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Ubisoft Hesaplarını Silme İddiası Doğru mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement