Venedik'te Büyük Ödül Venezuela'ya Verildi - Son Dakika
Teknoloji

Venedik'te Büyük Ödül Venezuela'ya Verildi

Venedik\'te Büyük Ödül Venezuela\'ya Verildi

72. Venedik Film Festivali'nde ödüller geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu.

16.10.2015 16:31

venedik film festivali turkishplayer

72. Venedik Film Festivali'nde ödüller geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu. En iyi film dalındaki Altın Aslan ödülü Lorenzo Vigas elinden çıkma 'Desde Alla' isimli film oldu.Venezuelalı yönetmen Vigas teşekkür konuşmasında şunları söyledi: "Tarihte ilk kez Venezuela'dan bir film Venedik Film Festivali'nde yer aldı… Biz müthiş bir ulusuz, birbirimizle daha fazla diyalog halinde olacağız ve kötü günleri atlatacağız. Hepinize teşekkür ediyorum."

En iyi film seçilen 'Desde Alla'nın konusu genel olarak şu şekildedir 50 yaşındaki bir adamın 17 yaşındaki bir gençle tanıştıktan sonra değişen hayat hikayelerini beyaz perdeye yansıtıyor.

Dünyanın en köklü film festivalinde en iyi erkek oyuncu ödülünü Fransız yapımı 'L'Hermine'deki rolüyle Fabrice Luchini kazanırken en iyi kadın oyuncu ödülüne ise İtalyan yapımı 'Per Amor Vostro'daki Anna karakterini canlandıran Valeria Golino layık görüldü. Jüri Özel Ödülü ise Türkiye'den Emin Alper'in yönettiği "Abluka" filmine verildi. Bu yıl da festival bu şekilde iyi bir kapanış gerçekleştirdi.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji Venedik'te Büyük Ödül Venezuela'ya Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement