World Of Warcraft: Mists Of Pandaria'nın Türkiye Fiyatları Belli Oldu - Son Dakika
Teknoloji

World Of Warcraft: Mists Of Pandaria'nın Türkiye Fiyatları Belli Oldu

World Of Warcraft: Mists Of Pandaria\'nın Türkiye Fiyatları Belli Oldu

Sevimli pandalarla savaşacak mısınız, yoksa sadece tarla mı süreceksiniz?

21.09.2012 14:00

Mahmut Saral - - Blizzard tarafından geliştirilen MMORPG oyunu World of Warcraft'ın (WoW) son eklenti paketi Mists of Pandaria, bir süredir devam eden kapalı beta aşamasının ardından, 25 Eylül'de raflarda yerini alacak.

Bu paketle birlikte, basitçe olarak "sevimli pandaları" WoW evrenine dahil eden yapımcılar, kimi oyuncuların tepkisini çekerken, kimilerinin ise beğenisini kazanmış durumda. Büyük bir kesim de, bu hamleyle oyunun yaş düzeyinin aşağıya çekilerek daha fazla oyuncunun World of Warcraft evrenine dahil edilmesinin planlandığını düşünüyor. Zira WoW, satışa çıkalı çok uzun bir süre oldu ve cazibesini artırmak için böyle hamleler yapılabilir.

Bu arada, oyunun Türkiye ithalatçısı olan Aral Game, oyunun normal ve koleksiyonluk sürümlerinin fiyatlarını sitesinde duyurdu. Buna göre oyunun normal PC sürümü, 90 lira fiyat etiketiyle raflarda olacak.

Koleksiyonluk sürümü ise, 200 liraya alıcı bekleyecek. Koleksiyonluk paketin içinde kitapçık ve figür gibi eşyalar bulunuyor.

Son olarak, eğer Aral'ın sitesinden alışveriş yaparsanız, 10 lira değerinde Game Puan ve ücretsiz kargo fırsatlarından yararlanabileceksiniz.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji World Of Warcraft: Mists Of Pandaria'nın Türkiye Fiyatları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement