"Xbox One ve Playstation 4 Birbirine Çok Yakın" - Son Dakika
Teknoloji

"Xbox One ve Playstation 4 Birbirine Çok Yakın"

"Xbox One ve Playstation 4 Birbirine Çok Yakın"

John Carmack’ın söylediğine göre iki yeni nesil konsol arasında çok büyük fark bulunmuyor. Ancak Carmack, iki konsolu yeterince test edememiş. Xbox one ve Playstation 4 ...

03.08.2013 14:59

John Carmack'ın söylediğine göre iki yeni nesil konsol arasında çok büyük fark bulunmuyor. Ancak Carmack, iki konsolu yeterince test edememiş.

Xbox one ve Playstation 4 duyurulduğundan bu yana akıllarda yalnızca tek bir soru var: en güçlüsü hangisi? Donanımsal anlamda pek de farklı olmayan bu iki konsolu performansı konusunda tartışmalar bitmek bilmiyor. Kimisi  Playstation 4′ün daha performanslı olacağını söylerken, kimileri ise Xbox One'ın daha iyi bir performans vadedeceğini dile getiriyor.

id Software'in efsane isimlerinden biri olan ve Doom, Quake ve Wolfenstein gibi oyun tarihine damga vurmuş oyunların yapımında yer alan John Carmack, bu konuya açıklık getirmek amacıyla bir açıklamada bulundu. Yapımcılara geliştirici kitleri önceden gönderildiği için her iki konsolu da erkenden deneme fırsatı bulan Carmack, Xbox One ve Playstation 4′ün birbirine çok yakın performans sunduğunu, ikisinin de çok iyi konsollar olduğunu dile getirdi. Ayrıca ikisi üzerinde henüz yeterince test yapmadığının da altını çizdi.

Ancak açıklamadaki "çok yakın" ifadesi yine de oyuncular için bir belirsizliği beraberinde getiriyor. Performanslar çok yakın olsa dahi bir konsolun çok az da olsa önde olduğu ortada. Umarız yakın zamanda daha net bilgiler açıklanır ve oyuncular da bu konuda daha fazla bilgi edinebilirler.

& ;

& ;

Kaynak: Scroll.com.tr

Son Dakika Teknoloji 'Xbox One ve Playstation 4 Birbirine Çok Yakın' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement