Yeni Call Of Duty Oyunu Türkçe Olsun - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Call Of Duty Oyunu Türkçe Olsun

Yeni Call Of Duty Oyunu Türkçe Olsun

Kampanyaya siz de destek verebilirsiniz.

05.05.2014 00:32
Mahmut Saral - -

Activision'ın bir süre önce resmen duyurduğu ve ilk videosunu yayınladığı FPS oyunu Call of Duty: Advanced Warfare, 4 Kasım 2014 tarihinde PC, PS3, PS4, X360 ve XONE platformları için raflarda yerini alacak. Daha önce Call of Duty oyunlarının geliştirilmesine Infinity Ward'a katkılar sağlayan Sledgehammer Games'ın ilk oyunu olan bu yapım, bünyesinde barındırdığı bilim kurgu sosu ve Kevin Spacey gibi Hollywood menşeli bir detayla dikkat çekiyor.


Peki bu oyun Türkçe olur mu? Şüphesiz ki dünyada olduğu gibi ülkemizde de Call of Duty serisinin büyük bir hayran kitlesi var ve oyun oynamayı seven, ancak yabancı dili çok gelişmiş olmayan oyuncu sayısı da bir hayli fazla.


Baktığımızda, genellikle oyunlar için İngilizce, Fransızca, Almanca, İtalyanca ve İspanyolca gibi dil seçenekleri sunuluyor. Resmi olarak Türkçe dil desteği oldukça az diyebiliriz. Ancak bazen gönüllü oyunseverler tarafından Türkçe dil seçeneği çalışmaları yürütülebiliyor. Bazen de firmaların destek vermesi için dijital imza kampanyaları başlatılıyor. İşte onlardan bir tanesi daha. Call of Duty'nin bu yeni üyesi için Türkçe altyazı desteği talep ediliyor. Şimdiye kadar 5 bin 500'den fazla imza toplandı bile. İlgili sayfaya göz atmak isterseniz tıklayın.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni Call Of Duty Oyunu Türkçe Olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement