Yeni Tomb Raider Sadece Xbox One'a Çıkacak - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Tomb Raider Sadece Xbox One'a Çıkacak

Yeni Tomb Raider Sadece Xbox One\'a Çıkacak

Microsoft'un Gamescom fuarındaki açıklamasına göre, Rise of the Tomb Raider sadece Xbox One'da çıkacak.

12.08.2014 23:00

Microsoft'un Gamescom fuarındaki açıklamasına göre, Rise of the Tomb Raider sadece Xbox One'da çıkacak.

Oyun tarihinin en büyük serilerinden biri olan Tomb Raider, şimdiye kadar 14 oyunla karşımıza çıktı. Çoğu versiyonu da birden fazla platformda temsil edildi. El konsollarındaki oyunlar ve yan oyunlar sayılmazsa, bu zamana kadar hiçbir Lara Croft oyunu tek bir platforma özel yapılmamıştı.

Fakat Microsoft'un açıklaması bu durumu değiştiriyor. Yapımcı Crystal Dynamics ve yayıncı Square Enix, büyük ihtimalle Microsoft tarafından bu karara doğru yönlendirilmiş olabilir. Xbox One, yeni nesil konsollarda önde olan PlayStation 4'ü yakalama çabası içinde ve büyük oyun serilerine hala ihtiyaç duyuyor. ve yeni Rise of the Tomb Raider oyunu, bir konsol almak isteyenleri Microsoft yönüne çekecek büyük oyunlardan biri olabilir.

Fakat o kadar uğraşılmasına rağmen, Titanfall gibi çok duyurulan ve çok konuşulan bir oyunun yeterince konsol sattırmaması EA'i tam tersi bir karar almaya itti. Titanfall 2 çıktığında tek bir konsola özel olmayacak. Bu da her oyunun ekstra konsol satışında işe yaramayacağına bir örnek. Bu arada, yeni çıkacak diğer Tomb Raider oyunu olan Lara Croft and the Temple of Osiris'in birden fazla platformda aynı anda çıkacağını da hatırlatalım.

Tomb Raider ile ilgili genel bilgiyi, oyunun resmi web sitesi olan www.tombraider.com'dan alabilirsiniz.

The post Yeni Tomb Raider Sadece Xbox One'a Çıkacak appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Yeni Tomb Raider Sadece Xbox One'a Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement