Zuckerberg, Dünyanın En Sevilen Ceo'su Seçildi - Son Dakika
Teknoloji

Zuckerberg, Dünyanın En Sevilen Ceo'su Seçildi

Zuckerberg, Dünyanın En Sevilen Ceo\'su Seçildi

Glassdoor isimli kariyer sitesinin yaptığı araştırmaya göre çalışanları tarafından en çok sevilen CEO Mark Zuckerberg oldu.

16.03.2013 13:59

Emre Çetinkaya - - Hayatının bir kısmının 'Sosyal Medya' isimli bir sinema filmine aktarılmasıyla birlikte birçok kişinin gözünde iyi ya da kötü bir ön yargı oluşturan Mark Zuckerberg'in Facebook'taki gizlilik olaylarından dolayı bazı kişiler tarafından sevilmediği ortada. Ancak Glassdoor isimli bir kariyer sitesinin yaptığı araştırmaya göre Mark Zuckerberg, çalışanlarının en çok sevdiği CEO oldu.

Her yıl geleneksel olarak yapılan bu araştırmada geçtiğimiz yıl ilk 25′e bile girmeyi başaramayan Mark Zuckerberg, bu yıl zirvede yer aldı. Öte yandan bu listede Google'ın CEO'su Larry Page 11. olurken, Apple'ın CEO'su Tim Cook ise 18. oldu.

Bunun yanında listede yer alan diğer önemli isimlerden, Qualcomm'dan Paul Jacobs 8'nci, NVIDIA'dan Jen-Hsun Huang 16'ncı, Amazon'dan Jeff Bezos 17'nci ve Intel'den Paul S. Otellini 21'nci olurken Broadcom'dan Scott McGregor ise 45'nci oldu. İşte o liste;

Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Zuckerberg, Dünyanın En Sevilen Ceo'su Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement