Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü'nden "Streamers" etkinliği - Son Dakika
Toplum

Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü'nden "Streamers" etkinliği

Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü\'nden "Streamers" etkinliği

Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından düzenlenen "Streamers" etkinliği, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016'da gerçekleştirildi.

21.12.2021 13:06  Güncelleme: 14:19

Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından düzenlenen "Streamers" etkinliği, Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016'da gerçekleştirildi. Yayıncılık ve medya dünyasından Asım Cihat Karakaya, Taygun Arda Öztürk, Beta&Theta ve Post42 ekibinin yer aldığı etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Öğr. Gör. Meltem Cemiloğlu: "İletişim Kulübü, oldukça güzel işler çıkardı, çıkarmaya da devam ediyor"

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İletişim Kulübü Danışmanı Öğr. Gör. Meltem Cemiloğlu şunları söyledi: "Bugün aramızda olarak bize destek verdiğiniz için teşekkür ederiz. Aktif ve üretken öğrencilerin bir araya gelerek kurduğu bir oluşum olan İletişim Kulübü, üniversiteye başladığım yıl olan 1999 yılında kuruldu. Birçok organizasyonu büyük bir heyecanla bunca yıldır yerine getiren İletişim Kulübü, oldukça güzel işler çıkardı, çıkarmaya da devam ediyor. "

Tiryaki: "Etkinliğimizi bugün bir arada gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz"

Etkinlikle ilgili detaylı bilgi veren İletişim Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yiğit Eren Tiryaki ise, "İletişim Kulübü bildiğiniz gibi üç yıldır "gamer" zirvesini düzenlemekteydi. Son zamanlarda aldığımız bir karar ile birlikte gamer zirvesini daha da çeşitlendirip "streamers" şeklinde yapma kararı aldık. Bugün bu etkinliği gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. " dedi.

Kaynak: Habermetre

Son Dakika Toplum Anadolu Üniversitesi İletişim Kulübü'nden 'Streamers' etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement