Son dakika haber... Hatay Valisi Doğan, BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Hadi'yi kabul etti - Son Dakika
Toplum

Son dakika haber... Hatay Valisi Doğan, BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Hadi'yi kabul etti

Son dakika haber... Hatay Valisi Doğan, BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Hadi\'yi kabul etti

Edinilen son dakika haberine göre Hatay Valisi Rahmi Doğan, Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Muhannad Hadi'yi makamında kabul etti.

30.06.2021 14:10  Güncelleme: 16:19

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Birleşmiş Milletler (BM) Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Muhannad Hadi'yi makamında kabul etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre Doğan, Hadi ve beraberindeki Bölgesel İnsani Yardım Koordinatör Yardımcısı Mark Cutts ile görüştü.

Doğan, Suriye krizinin başladığı günden bu yana Hatay halkının Suriyelileri hoşgörü kentine yakışır şekilde ağırladığını belirtti.

Muhannad Hadi de kentte kendisini evinde gibi hissettiğini kaydederek, "Savaştan kaçan sivilleri misafir anlamında kabul eden tek ülke Türkiye'dir. Yaptığı yardımlar ve destekler için Türkiye'ye teşekkür ederim. Coğrafi yönden olduğu kadar tarih ve kültür açısından da çok önemli bir şehir olan Hatay'da bulunmaktan memnuniyet duydum. Nazik kabulünden ve misafirperverliğinden dolayı Vali Doğan'a da teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Toplum Son dakika haber... Hatay Valisi Doğan, BM Suriye Krizi Bölgesel İnsani Yardım Koordinatörü Hadi'yi kabul etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement