Dünya Ekonomik Forumu ile Kapadokya Üniversitesi Sürdürülebilir Turizm Gelişim Stratejilerini Ele Aldı - Son Dakika
Turizm

Dünya Ekonomik Forumu ile Kapadokya Üniversitesi Sürdürülebilir Turizm Gelişim Stratejilerini Ele Aldı

Dünya Ekonomik Forumu ile Kapadokya Üniversitesi Sürdürülebilir Turizm Gelişim Stratejilerini Ele Aldı

Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ile Kapadokya Üniversitesi (KÜN) iş birliğinde, Türkiye'nin sürdürülebilir turizm gelişimi ve stratejileri ele alındı. Projenin sonuç raporu WEF tarafından duyuruldu.

29.09.2023 15:02  Güncelleme: 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ile Kapadokya Üniversitesi iş birliğinde sürdürülebilir turizmin gelişim stratejileri ele alındı.

Dünya Ekonomik Forumu (WEF) ile Kapadokya Üniversitesi (KÜN) iş birliğinde, 2021 yılında başlayan ve ortaklaşa yürütülen proje çerçevesinde Türkiye'nin sürdürülebilir turizm gelişimi ve stratejileri ele alındı. Projenin sonuç raporu WEF tarafından duyuruldu. Kapadokya Üniversitesi Sosyal ve Stratejik Çalışmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yürütülen saha araştırmaları, eğilim analizleri, dünya ve Türkiye turizmine ilişkin modelleme ile tahminler raporun temel girdilerini oluşturdu.

Raporun hazırlanması sürecinde Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO), Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi (WTTC) ve Küresel Sürdürülebilir Turizm Konseyi (GSTC) uzmanlarının görüşleri ve Türkiye genelinde uygulanan "Destinasyon Sürdürülebilirlik Anketi"nin sonuçlarından faydalanıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Turizm Dünya Ekonomik Forumu ile Kapadokya Üniversitesi Sürdürülebilir Turizm Gelişim Stratejilerini Ele Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement