Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'nde 7 günde 750 bin katılım oldu - Son Dakika
Turizm

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'nde 7 günde 750 bin katılım oldu

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un açılışını yaptığı Kapadokya Balon ve Kültür Festivali'nde 7 günde 750 bin kişi etkinliklere katıldı. Festival kapsamında gerçekleştirilen konserlere Simge Sağın, Madrigal, Murat Dalkılıç, Ziynet Sali, Sinan Akçıl, Alişan, Oğuzhan Koç gibi sanatçılar katıldı ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Etkinliklerin devam ettiği festivalde 1 milyon katılımcı hedefleniyor.

13.08.2023 00:22

KAPADOKYA Balon ve Kültür Yolu Festivali 8'inci gününde de coşku ile devam ederken festival kapsamında verilen konserlere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un açılışını yaptığı Kapadokya Balon ve Kültür Festivali kapsamında; Paşabağları Vadisi, Avanos Amfi Tiyatro ve Göreme'de kurulan üç büyük açık hava sahnesinde konserler gerçekleştirildi. Simge Sağın, Madrigal, Murat Dalkılıç, Ziynet Sali, Sinan Akçıl, Alişan, Oğuzhan Koç gibi sanatçıların yer aldığı konserlere vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Binlerce Nevşehirli vatandaşın yanı sıra yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından da etkinliklere katılım yoğun oldu.

Bakan Ersoy, 30 ayrı noktada, 300'den fazla etkinlik gerçekleştirildiğini belirtirken, etkinliklere 7 günde 750 bin vatandaşın katıldığını ifade etti. Ersoy, İnşallah bugün ve yarınki etkinliklerle birlikte 1 milyon katılımcıyı geçmeyi planlıyoruz dedi.

Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali\'nde 7 günde 750 bin katılım oldu
Kaynak: DHA

Son Dakika Turizm Kapadokya Balon ve Kültür Yolu Festivali'nde 7 günde 750 bin katılım oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement