14 günlük yaşam mücadelesini kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Yaşam

14 günlük yaşam mücadelesini kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

Rize'de yaşanan bıçaklı kavgada ağır yaralanan ve 14 gün süren yaşam mücadelesini kaybeden genç, bugün Rize merkezdeki Sahil Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Rize Belediye Başkanı, Güneysu Belediye Başkanı, MHP Rize İl Başkanı ve Çaykur Rizespor yönetimi gibi birçok kişi katıldı. Genç, Pazarköy köyündeki aile kabristanlığında defnedildi.

07.08.2023 19:11

14 günlük yaşam mücadelesini kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı

RİZE - Rize'de 1 kişinin öldürüldüğü bıçaklı kavgada ağır yaralanan ve 14 gün sonra yaşamını yitiren genç, son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, Paşakuyu Mahallesi Atatürk Caddesi'nde 24 Temmuz günü saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Teyzesinin ev sahibi olan Mücahit K. tarafından bıçaklanan Halil İbrahim Ak hayatını kaybetmiş, ağır yaralanan Sedat Semavi Sarı ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı. 14 gündür yaşam mücadelesi veren Sarı, dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sarı için bugün Rize merkezdeki Sahil Camii'nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namaza Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer, Milliyetçi Hareket Partisi Rize İl Başkanı, Çaykur Rizespor yönetimi, akrabaları, arkadaşları ve sevenleri katıldı. Gencin cenazesi merkeze bağlı Pazarköy köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.

14 günlük yaşam mücadelesini kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam 14 günlük yaşam mücadelesini kaybeden genç son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement