Alo Evlat Ekibi Fanatik Cemal Ağabeyi Unutmadı - Son Dakika
Yaşam

Alo Evlat Ekibi Fanatik Cemal Ağabeyi Unutmadı

Alo Evlat Ekibi Fanatik Cemal Ağabeyi Unutmadı

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projesi Alo Evlat ekibi, kentin simge isimlerinden olan fanatik Kocaelispor taraftarı olan Ahmet Cemal Ümit’i ziyaret ettiler.

01.11.2018 12:15

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ödüllü projesi Alo Evlat ekibi, kentin simge isimlerinden olan fanatik Kocaelispor taraftarı olan Ahmet Cemal Ümit'i ziyaret ettiler.

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez'in ödüllü olmanın yanı sıra birçok belediye tarafından örnek alınarak uygulanan Alo Evlat Birimi, hane ziyaretlerine devam ediyor. Kurulduğundan bu yana Kartepeli büyüklerine aralıksız hizmet veren Alo Evlat ekibi, zor durumda olan ilçe sakinlerine destek veriyor. Bu kapsamda Kocaelispor taraftarının yakından tanıdığı aslen Konyalı Suadiye Mahallesi'nde ikamet eden ve annesinin hayatını kaybetmesi sonrasında sokaklarda yaşamaya başlayan Ahmet Cemal Ümit (66)'a yardım edildi. Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez'in talimatı ile harekete geçen ekipler, Ümit'i sıcak bir yuvaya kavuşturdu.

Alo Evlat ekibi tarafından evi yapılan Cemal Ümit, evini gönül verdiği Kocaelispor'un renkleri olan yeşil-siyah boyanması isteği yerine getirildi. Ekipler tarafından yapılan çalışmalar sonrasında Cemal ağabey sıcak yuvasına kavuştu. Yeni bir hayata başlayan Cemal ağabeyin ilk misafiri Başkan Üzülmez olmuştu. Alo Evlat ekibi tarafından tüm ihtiyaçları karşılanan Ahmet Cemal Ümit'i Sosyal Yardım İşleri Müdürü İbrahim Bahri Özyılmaz, Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Enver Güler ve yönetimi ile Alo Evlat ekibi ziyaret etti. Kocaelispor ve eski günler üzerine yapılan sohbet sonunda Cemal ağabeye hediyeler verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Alo Evlat Ekibi Fanatik Cemal Ağabeyi Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement