Antalya'da şiddetli yağmur ve fırtına çilek seralarına zarar verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya'da şiddetli yağmur ve fırtına çilek seralarına zarar verdi

Antalya\'da şiddetli yağmur ve fırtına çilek seralarına zarar verdi
26.11.2023 22:08  Güncelleme: 22:10

Antalya'nın Serik ilçesinde 2 gündür devam eden yağış ve fırtına nedeniyle çilek seraları zarar gördü. Sera örtüleri uçtu ve çilekler telef oldu.

Antalya'da şiddetli yağmur ve fırtına çilek seralarına zarar verdi

Dalgalar sahili aşıp ara sokaklara ulaştı

ANTALYA - Antalya'nın Serik ilçesinde 2 gündür devam eden yağış ve fırtına nedeniyle seralar zarar gördü. Serik ilçesi Karadayı Mahallesinde etkili olan yağmur ve fırtına, sera örtülerini uçurdu, içerisinde bulunan çilekler fideleri telef oldu.

Çilek üreticisi Ahmet Seven, "Poyrazdan dolayı bütün sera örtüleri kalktı. Bir gün önce işçi soktuk içine seraların örtülerini tamir ettik. Gece çıkan fırtına sonrası bu sefer komple örtüleri kalktı. Allah'ta geldi. Kimse bir şey diyemez. Çok zararımız var. Ektiğimiz çileklerin hepsi öldü. Tekrar ekeceğiz ama bu da masraf demek" ifadesini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Antalya'da şiddetli yağmur ve fırtına çilek seralarına zarar verdi - Son Dakika


Advertisement