Aziz Yıldırım ters yönden gelen belediye aracını fırçaladı: Bütün İstanbul'u buraya yığarım - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yaşam

Aziz Yıldırım ters yönden gelen belediye aracını fırçaladı: Bütün İstanbul'u buraya yığarım

23.11.2025 15:11

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, trafikte yaşanan bir olay nedeniyle küplere bindi. Ters yönden gelen belediye aracını fırçalayan Yıldırım "Böyle terbiyesizlik olur mu lan! Bir de belediye aracı, geri git. Bütün İstanbul'u buraya yığarım" ifadelerini kullandı.

Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İstanbul trafiğinde karşılaştığı bir manzara üzerine sürücüyle sert bir tartışma yaşadı. İddiaya göre Yıldırım'ın aracıyla ilerlediği sırada ters yönden gelen bir belediye aracı yolu kapatarak ilerlemesine engel oldu.

"BÖYLE TERBİYESİZLİK OLUR MU LAN"

Duruma öfkelenen Yıldırım, aracın şoförüne seslenerek, "Böyle terbiyesizlik olur mu lan! Bir de belediye aracı… Geri git. Bütün İstanbul'u buraya yığarım" sözleriyle tepki gösterdi.

VATANDAŞLAR ŞAŞKINLIKLA İZLEDİ

Çevrede bulunan vatandaşların yaşanan gerginliği şaşkınlıkla takip ettiği ifade edildi. Tartışma sırasında çevredeki bazı kişilerin olaya müdahil olmaya çalıştığı, bazılarının ise sadece izlemekle yetindiği belirtildi.

GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

O anlara ait görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayılarak binlerce kişiye ulaştı. Kullanıcılar arasında geniş bir tartışma başlarken, birçok kişi belediye aracının ters yönden gelmesini eleştirdi. Diğer yandan Yıldırım'ın sert çıkışı da sosyal medyada farklı yorumlara konu oldu.

Son Dakika Yaşam Aziz Yıldırım ters yönden gelen belediye aracını fırçaladı: Bütün İstanbul'u buraya yığarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (23)

  • Mehmet Topuz Mehmet Topuz:
    siyasete atıl baskan sana ihtiyacı var Türk siyasetinin 230 58 Yanıtla
  •  M.B.Ç M.B.Ç:
    yanlışa yanlış cevap vermiş. İstanbulu yığarımmış. ?? 137 76 Yanıtla
    Tektabanca1. Tektabanca1.:
    Kapalan çeneni gt 15 18
    nilem2820 nilem2820:
    Adam karsına gecse scrsn 5 9
  • As81855655 As81855655:
    aziz bey haklı.ilk önce devletin göetevlileri örnek olacak.zorunlu hallerde,çalışma varsa sokağın başına tabela koyar girişi emgellersin.tabi polis jandarma itfaiye amblans bundan muaf.zorunlu hallerde girer. 134 53 Yanıtla
    Samet Samet:
    Ztir lan göt 6 32
  • 25041981 25041981:
    İstanbul belediyesi muhalifte şamar oğlanı oldu, hatalı ise hakaret neyin nesi, Cumhur ittifak olsa yapamazsın, belki aracın geçerli sebebi var, hatalı ise trafik cezasını versin 52 122 Yanıtla
  • Muharrem Yüzügüldü Muharrem Yüzügüldü:
    buda başladı adam toplamaya))) 64 75 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement