Başkan Karabacak, Mezun Olan Öğrencilerle İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Yaşam

Başkan Karabacak, Mezun Olan Öğrencilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Başkan Karabacak, Mezun Olan Öğrencilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin düzenlediği mezuniyet töreni ve iftar programında öğrencilerle birlikte iftar yemeği yedi.

10.06.2018 11:10

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin düzenlediği mezuniyet töreni ve iftar programında öğrencilerle birlikte iftar yemeği yedi.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, mezun olan lise öğrencilerinin sevincine ortak oldu. Darıca Aslan Çimento Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin düzenlediği mezuniyet töreni ve iftar programına Başkan Karabacak'ın yanı sıra, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Okul Müdürü Mehmet Gül, veli ve öğrenciler katılım gösterdi. Karabacak, yenilen iftar yemeğinin ardından yaptığı selamlama konuşmasında mezun olan öğrencileri tebrik ederek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

"Böyle anlamlı bir günde sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece mutluyum" ifadelerine yer veren Başkan Karabacak, "Bugün burada okulunuza veda ederken aslında yeni bir başlangıca imza atıyorsunuz. İnşallah önümüzdeki yıllarda üniversite hayatlarınızda çok daha iyi okullarda eğitim alacaksınız. Ülkemiz son yıllarda her alanda olduğu gibi eğitim alanında da büyük atılımlar yaptı. Artık üniversite okumak hayal değil, Ak Parti döneminde açılan yeni üniversitelerle öğrencilerimizin üniversite hayalleri de gerçeğe dönüştü. Artık daha modern koşullarda eğitim hayatınızı sürdürebiliyorsunuz. Önümüzde 24 Haziran'da önemli bir seçim var, bu seçimlerde oy kullanacak gençlerimizin geçmişle bugünü mukayese ederek ve geçmişte ülkemizin durumunu iyi analiz ederek oylarını kullanmalarını istiyorum. Hizmetlerin devamı noktasında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti'ye sizlerden destek istiyoruz. Bir kez daha mezun olan kardeşlerimiz tebrik ediyor, eğitim hayatlarında başarılar diliyorum" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Karabacak, Mezun Olan Öğrencilerle İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement