Batman'da çeyiz evi açılışında izdiham - Son Dakika
Yaşam

Batman'da çeyiz evi açılışında izdiham

Batman'da bir çeyiz evinin açılışına özel indirim duyurusu yapılması üzerine yüzlerce kişi iş yerinin önünde toplandı. Polis ekipleri, kalabalığın dağılması için anonsla uyarıda bulundu. Trafik kapanırken, sağlık sorunu olanların sıkıntı yaşayabileceği belirtildi ve açılış ertelendi.

22.03.2024 19:02  Güncelleme: 20:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Gültepe Mahallesi'nde bir çeyiz evinin açılışında izdiham yaşandı. Mağaza, sosyal medya hesaplarından açılışa özel büyük indirimler yapacağını duyurunca, yüzlerce kişi açılışa katılmak için iş yerinin önünde toplandı.

KALABALIK NEDENİYLE AÇILIŞ ERTELENDİ

Kalabalık nedeniyle trafik kapanırken, gelen polis ekipleri de izdiham olmaması yönünde anonsla çağrı yaptı, kalabalıkta sağlık sorunu olanların sıkıntı yaşayabileceğini söyledi. Kalabalık nedeniyle açılış ertelendi.

Batman'da çeyiz evi açılışına 'indirim' izdihamı engeli
Batman'da çeyiz evi açılışına 'indirim' izdihamı engeli
Batman'da çeyiz evi açılışına 'indirim' izdihamı engeli
Batman'da çeyiz evi açılışına 'indirim' izdihamı engeli
Batman\'da çeyiz evi açılışında izdiham

Son Dakika Yaşam Batman'da çeyiz evi açılışında izdiham - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Muzaffer Gedik: 2023 de yüzyılın antlaşması sona erecek diye söyleyen kitle orada enflasyon düşecek tek haneye alım gücü yükselecek Türkiye sahlanacak ekonomide yer altı tüm madenler çıkarılacak diye söyleyenler şuan orada olanlar senelerdir her ay enflasyon bu ay tek haneye düşecek göreceksiniz diyorlar enflasyon Batman'da düşmüş heralde çeyizler ucuza satılıyor yaparsa akp yapar trolculer dislike atabilir dislike atan trollere makarna vercem makarna istemeyen trolculere çayda verebilirim :) 43 12 Yanıtla
    Mevlut Emre: Benim pkk ile isim yok deyip pkk ya ortaklık yapan ben Atatürk sevdalısıyım deyip kavalaya selam yolayan ben vatani seviyorum deyip turkiyeyi amerikaya şikayete giden ben Atatürkçüyüm lafına inanan troller isterseniz size biraz türkçülük nasıl olur onu anlatayim 0 2
  • Ahmet Bavli: Utanc verici:( 35 4 Yanıtla
  • Asel Krt: Sonra devlet bize bakmiirr derler 9 18 Yanıtla
  • barbaros hayrettin paşa: ülkeyi bu hallere düşürenler utansın 2 0 Yanıtla
  • Ahmet Bavli: Utanc vericisniz.. 1 0 Yanıtla

Advertisement