Beyoğlu'nda Tramvay ve İETT Otobüsü Kaza Yaptı - Son Dakika
Yaşam

Beyoğlu'nda Tramvay ve İETT Otobüsü Kaza Yaptı

Beyoğlu'nda T1 Kabataş-Bağcılar hattı tramvayı, İETT otobüsüne çarptı. Kaza sonrası trafik durma noktasına geldi, Kabataş-Fındıklı arasındaki seferlere ara verildi. Araçların kaldırılmasıyla seferler ve caddedeki trafik normale döndü. Kaza sonucunda yaralanan olmadı.

23.09.2023 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda tramvay İETT otobüsüne çarptı

İSTANBUL - Beyoğlu'nda T1 Kabataş- Bağcılar hattında sefer yapan tramvay, İETT otobüsüne çarptı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, caddedeki trafik durma noktasına geldi ve Kabataş-Fındıklı arasındaki seferlere ara verildi. Araçların kaldırılmasıyla seferler ve caddedeki trafik normale döndü.

T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattının Beyoğlu Fındıklı istasyonunda saat 16.10 sıralarında kaza meydana geldi. İddiaya göre, kendisine kırmızı ışık yanarken yola devam eden tramvay, o sırada kavşaktan sola dönmek isteyen 34 HO 1939 plakalı İETT otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle otobüsün sol ön tarafında bulunan cam çatladı. Hem tramvayda hem de otobüsteki yolcular hızlıca tahliye edilirken, yolcular arasında ölen ya da yaralanan kimsenin olmadığı öğrenildi.

Seferlere ara verildi

Kaza nedeniyle T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattının seferlerine Kabataş'tan Fındıklı istikametinde ara verildi. Olayın yaşandığı Meclis-i Mebusan Caddesi üzerinde de trafik durma noktasına geldi. Tramvayın ve otobüsün olay yerinden kaldırılması ile seferler yeniden devam ederken, caddedeki trafik de normale döndü.

Beyoğlu\'nda Tramvay ve İETT Otobüsü Kaza Yaptı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Beyoğlu'nda Tramvay ve İETT Otobüsü Kaza Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement