Bodrum Belediyesi, Zafer Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı için koylara ve adalara bayrak asıyor - Son Dakika
Yaşam

Bodrum Belediyesi, Zafer Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı için koylara ve adalara bayrak asıyor

Bodrum Belediyesi ekipleri, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri kapsamında Bodrum açıklarındaki adalara ve koylara Türk bayrağı asıyor. Yassı Ada'dan başlayan çalışmalar kapsamında şu ana kadar birçok ada ve koyda bayrak direkleri dikilerek Türk bayrakları dalgalandırıldı. Belediye ekipleri, önümüzdeki günlerde belirlenen diğer koy ve adalarda da çalışmalarına devam edecek.

21.08.2023 11:55

Bodrum Belediyesi ekipleri, yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yıl etkinlikleri kapsamında koylara ve adalara Türk bayrağı asıyor.

Bodrum açıklarında bulunan adalar ile koylara bayrak direkleri dikerek Türk bayrakları asan ekipler çalışmalarına ilk olarak Yassı Ada'dan başladı. 14 Ağustos Pazartesi günü başlayan çalışmalarla şu ana kadar Adaboğazı (Akvaryum Koyu) iç ve dışı ada ile Adaboğazı Burnu, Çelebi Adası, Haremtan Koyu ve Karaada Yassı Ada, Karaada Fener Burnu, Karaada Yarlı Koy'a direkler dikilerek Türk bayrakları dalgalandırıldı.

Belediye ekipleri, gelecek günlerde Kargıcak Koyu, Kargı Adası, Orak Adası, Pabuç Burnu, Kissebükü Koyu, Çatal Ada, Çiftlik Eşek Adası, Kızılburun, Sarnıçlı Koy, Mazı Köpek Taşları ile diğer tespit edilen koy ve adalarda da belirli bir plan dahilinde çalışmalarına devam edecek.

Bodrum Belediyesi, Zafer Bayramı ve Cumhuriyet\'in 100. yılı için koylara ve adalara bayrak asıyor
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Bodrum Belediyesi, Zafer Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı için koylara ve adalara bayrak asıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement