Bodrum'da servis minibüsü motosiklete çarptı: 1 ölü - Son Dakika
Yaşam

Bodrum'da servis minibüsü motosiklete çarptı: 1 ölü

Bodrum\'da servis minibüsü motosiklete çarptı: 1 ölü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, servis minibüsünün arkadan çarptığı motosikletin sürücüsü İlker Ertürk (44), yaşamını yitirdi. Kaza sonrası olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. İncelemelerin ardından Ertürk'ün cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

16.08.2023 13:26

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, servis minibüsünün arkadan çarptığı motosikletin sürücüsü İlker Ertürk (44), yaşamını yitirdi.

Kaza, gece saatlerinde Güvercinlik Mahallesi'nde meydana geldi. Milas yönüne giden M.G.'nin kullandığı 48 S 1115 plakalı servis minibüsü, önündeki İlker Ertürk'ün kullandığı 48 ANB 856 plakalı motosiklete çarptı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde bir otelde ses teknisyeni olarak çalışan Ertürk'ün yaşamını yitirdiği belirlendi.

Savcı ve jandarmanın incelemesinin ardından İlker Ertürk'ün cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Servisi sürücüsü M.G. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Bodrum'da servis minibüsü motosiklete çarptı: 1 ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement