Bodrum'da trafoda çıkan yangın nedeniyle belediye binası tahliye edildi - Son Dakika
Yaşam

Bodrum'da trafoda çıkan yangın nedeniyle belediye binası tahliye edildi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bulunan bir trafoda çıkan yangın sonucunda, yanında bulunan Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü binası güvenlik amacıyla tahliye edildi. Yangının fark edilmesi üzerine itfaiye ve elektrik dağıtım firmasının ekipleri olay yerine sevk edildi. Trafodan etkilenen bölgede bir saatlik elektrik kesintisi yaşandı ve çalışmaların tamamlanmasının ardından cadde tekrar trafiğe açıldı.

16.08.2023 20:00

MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, trafoda çıkan yangın nedeniyle, yanında bulunan Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü binası güvenlik amacıyla tahliye edildi.

Konacık Mahallesi Seyyit Onbaşı Caddesinde bulunan bir trafoda saat 16.00 sıralarında yangın çıktı. Trafodan yükselen dumanların fark edilmesi üzerine ihbarla bölgeye itfaiye ve elektrik dağıtım firmasının ekipleri sevk edildi. Trafoda patlama yaşanması ihtimaline karşı, trafo yakınında bulunana Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü binası tahliye edildi ve cadde bir süre trafiğe kapatıldı. Trafodan etkilenen bölgede bir saatlik elektrik kesintisi yaşanırken, çalışmaların tamamlanmasıyla cadde tekrar trafiğe açıldı.

Bodrum\'da trafoda çıkan yangın nedeniyle belediye binası tahliye edildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Bodrum'da trafoda çıkan yangın nedeniyle belediye binası tahliye edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement