Boks: Bayanlar Dünya Şampiyonası - Son Dakika
Yaşam

Boks: Bayanlar Dünya Şampiyonası

Boks: Bayanlar Dünya Şampiyonası

Çin'in Qinhuangdao kentinde devam eden Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'nda ringe çıkan Türk boksörler 3 galibiyet, 2 yenilgi aldı.48 kiloda Derya Aktop, Afgan rakibi Shamila Husainzade'yi, 64 kiloda Gamze Başar da Hırvat Romana Lasan'ı nakavtla...

13.05.2012 17:27

Çin'in Qinhuangdao kentinde devam eden Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'nda ringe çıkan Türk boksörler 3 galibiyet, 2 yenilgi aldı.

48 kiloda Derya Aktop, Afgan rakibi Shamila Husainzade'yi, 64 kiloda Gamze Başar da Hırvat Romana Lasan'ı nakavtla mağlup etmeyi başardı. 69 kiloda Bilgehan Karabulut ise İsveçli Jennifer Lynn Corti'yi 23-7 ile yendi.

49 kiloda Sümeyra Yazıcı, Polonyalı Karolina Anna Michalczuk'a 16-14, 54 kiloda Ayşe Taş ise Fransız Delphine Mancini'ye 20-16 yenilerek elendi.

Şampiyonanın 4. gününde, olimpiyat vizesi arayan Gülsüm Tatar ve Elif Güneri ringe çıkacak. 60 kiloda dünya ve Avrupa şampiyonu Gülsüm Tatar, Hintli Laishram Sarita Devi, 75 kiloda Elif Güneri ise Kazak Marina Volnova ile karşılaşacak. Yarın ayrıca, 81 kiloda Şennur Demir Ukraynalı İryna Komar ile mücadele edecek.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Boks: Bayanlar Dünya Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement