Bolu'da Sıcak Havadan Bunalanlar Akkaya Travertenlerine Akın Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bolu'da Sıcak Havadan Bunalanlar Akkaya Travertenlerine Akın Etti

Bolu\'da Sıcak Havadan Bunalanlar Akkaya Travertenlerine Akın Etti
26.07.2023 16:56

Bolu'da yaşanan çetin kış şartlarına rağmen sıcaklığın 35 dereceye kadar çıktığı bir dönemde, insanlar Akkaya Travertenleri'ne akın etti. Ormanlık alanda bulunan travertenler, ziyaretçilere kartpostallık manzaralar sunarken, mineralli suların bulunduğu havuzlarda serinleme imkanı da sağladı. Ayrıca, bazı aileler de ormandaki gölgelik alanlarda piknik yapma fırsatı buldu.

Bolu'da sıcak havadan bunalanlar Akkaya Travertenlerine akın etti.

Tüm yurtta hissedilen hava sıcaklıkları çetin kış şartlarının yaşandığı Bolu'da da etkisini gösteriyor.

Sıcaklığın 35 derece ölçüldüğü kentte insanlar Pamukkale'den sonra Türkiye'nin ikinci büyük blok traverteni olan Akkaya'da vakit geçirdi.

Ormanlık alanda bulunması dolayısıyla kartpostallık manzaralar sunan travertenin ziyaretçileri mineralli suların bulunduğu 2 havuza girerek serinledi.

Travertenleri gezen bazı aileler de ormandaki gölgelik alanlarda piknik yaptı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Bolu'da Sıcak Havadan Bunalanlar Akkaya Travertenlerine Akın Etti - Son Dakika


Advertisement