Ceyhan Halk Eğitim Kursiyerlerinin Eserlerinden Oluşan Sergi Belediye Başkanı Tarafından Gezildi - Son Dakika
Yaşam

Ceyhan Halk Eğitim Kursiyerlerinin Eserlerinden Oluşan Sergi Belediye Başkanı Tarafından Gezildi

Ceyhan Halk Eğitim Kursiyerlerinin Eserlerinden Oluşan Sergi Belediye Başkanı Tarafından Gezildi

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Halk Eğitim biçki dikiş, nakış kursu kursiyerlerinin eserlerinden oluşan sergiyi gezdi. Kadınların el emeğiyle ürettikleri ürünlerin yer aldığı sergiye katılan Başkan Erdem, kadınlara olan desteğinin artarak devam edeceğini dile getirdi ve serginin ilçeye yeni bir çehre kazandırdığını söyledi.

07.06.2023 12:42

Ceyhan Halk Eğitim biçki, dikiş, nakış kursu kursiyerlerinin eserlerinden oluşan sergiyi gezen Belediye Başkanı Hülya Erdem, "Kadınların el emeğiyle ürettikleri, her biri birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı sergiyi birlikte gezdik. Ne mutlu el emeğiyle güçlenen kadınlara" diye konuştu.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Mustafabeyli Ortaokulu'nda düzenlenen, Halk Eğitim biçki dikiş, nakış kursu kursiyerlerinin eserlerinden oluşan sergiye katıldı.

Başkan Hülya Erdem, "Ceyhanımız kadınlarla daha güzel. İlçemizde her alanda, her kulvarda üstün başarı sergileyen, belediyemiz kapsamında da halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda sanattan spora, biçki dikişten mutfak ve hediyelik eşyalara kadar bir çok üretim gerçekleştiren tüm kadınları yürekten kutluyorum. Kadınların el emeğiyle ürettikleri, her biri birbirinden güzel ürünlerin yer aldığı sergiyi birlikte gezdik. Ne mutlu el emeğiyle güçlenen kadınlara" dedi.

"İLÇEMİZ YENİ BİR ÇEHRE KAZANDI"

Kadınlara olan desteğinin artarak devam edeceğini dile getiren Başkan Erdem, biçki dikiş, nakış kursu kursiyerlerinin açtığı serginin ilçeye yeni bir çehre kazandırdığını söyledi. Sergiye tüm Ceyhanlıları ve Adana'daki tüm hemşehrilerini davet eden Başkan Erdem, emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yaşam Ceyhan Halk Eğitim Kursiyerlerinin Eserlerinden Oluşan Sergi Belediye Başkanı Tarafından Gezildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement