Dalgıçlar Cumhuriyet Bayramı'nı denizin altında kutladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dalgıçlar Cumhuriyet Bayramı'nı denizin altında kutladı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Dalgıçlar Cumhuriyet Bayramı\'nı denizin altında kutladı
 Güncelleme: 

Antalya'nın Kemer ilçesinde, 1917'de Paris 2 ve Aleksandra gemilerini batıran Mustafa Ertuğrul Aker ve askerlerinin Koca Burun mevkisindeki siperlerinin altına dalan dalgıçlar, 'Cumhuriyet'e derinden bağlıyız' yazılı pankart ve Türk bayrağı açtı.

ANTALYA'nın Kemer ilçesinde, 1917'de Paris 2 ve Aleksandra gemilerini batıran Mustafa Ertuğrul Aker ve askerlerinin Koca Burun mevkisindeki siperlerinin altına dalan dalgıçlar, 'Cumhuriyet'e derinden bağlıyız' yazılı pankart ve Türk bayrağı açtı.

Derinlere Saygı Dalışı Topluluğu üyeleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı denizin altında kutladı. 1917'de Paris 2 ve Aleksandra gemilerini batıran Mustafa Ertuğrul Aker ve askerlerinin Koca Burun mevkisindeki siperlerinin altına dalan 13 dalgıç, burada 'Cumhuriyet'e derinden bağlıyız' yazılı pankart ve Türk bayrağı açarak Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Kaynak: DHA