Denizli'de Ahır Yangını: Hayvanlar Son Anda Kurtarıldı - Son Dakika
Yaşam

Denizli'de Ahır Yangını: Hayvanlar Son Anda Kurtarıldı

Denizli\'de Ahır Yangını: Hayvanlar Son Anda Kurtarıldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bir ahırda çıkan yangında, ahırda bulunan hayvanlar son anda kurtarıldı. Yangının tadilat için kullanılan spiral kesme makinesinden çıkan kıvılcımlardan kaynaklandığı belirtildi.

11.10.2023 10:27  Güncelleme: 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde bir ahırda tadilat için kullanılan spiral kesme makinesinden çıkan kıvılcımlar, sıçradığı samanlığı kısa sürede küle çevirdi. Ahırdaki hayvanlar ise yanmaktan son anda kurtarıldı.

Yangın, Acıpayam ilçesine bağlı Akalan Mahallesi'nde bulunan bir besihanede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Yasin K.'ye ait besihanede tadilat için kullanılan spiral kesme makinesinden çıkan kıvılcımlar, yan tarafta bulunan samanlığa sıçradı. Samanlığı tutuşturan kıvılcımlar, kısa sürede yangına dönüştü. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve jandarma ekibi yönlendirildi. Hızlıca olay yerine giden Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Acıpayam ve Kelekçi Şubesi ekipleri, yangına hızlıca müdahale etti.

Ekiplerin yoğun mücadelesinin ardından yangın kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları tamamlanan yangının tadilat sırasında spiral kesme makinesinden sıçrayan kıvılcımlardan çıktığı iddia edildi. Ahırdaki hayvanların yanmaktan son anda kurtarıldığı yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Denizli'de Ahır Yangını: Hayvanlar Son Anda Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement