Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Aynkaris Şifalı Suyu Bölgesinde Çevre Düzenleme Çalışması Yaptı - Son Dakika
Yaşam

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Aynkaris Şifalı Suyu Bölgesinde Çevre Düzenleme Çalışması Yaptı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Aynkaris Şifalı Suyu Bölgesinde Çevre Düzenleme Çalışması Yaptı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hani ilçe merkezine 2 kilometre uzaklıktaki Aynkaris şifalı suyun bulunduğu bölgede çevre düzenleme çalışması gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmada, 400 metrekarelik bölüm çimlendirilerek ağaç ve çalı türleri dikildi. Ayrıca, ziyaretçiler için ahşap oturma grupları da yerleştirildi.

25.07.2023 14:25

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Hani ilçe merkezine 2 kilometre uzaklıktaki Aynkaris şifalı suyun bulunduğu bölgede çevre düzenleme çalışması yaptı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, çevre illerden yoğun talep gören Aynkaris şifalı suyun bulunduğu bölgenin daha rahat ziyaret edilebilmesini sağlamak amacıyla çevre düzenleme çalışması yürüttü.

Peyzaj düzenleme kapsamında 400 metrekarelik bölümün çimlendirileceği çalışmada, alanın belirlenen yerlerine ağaç ve çalı türleri dikimi yapılacak. Ziyaretçiler için söz konusu alana ahşap oturma grupları yerleştirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yaşam Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Aynkaris Şifalı Suyu Bölgesinde Çevre Düzenleme Çalışması Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ALRA KIRKLAR: keske ayni duzenleme tilham icinde yapilsa harika bi yerr ama yolu o kadar bozuktu ki helr o guzelim yerin kiri pisligi o guzl buz gibi suya yakismadi insanlar bi tarafta su icinde bintarafta linik yaparken 1 metreyi gecemeyen yakinliktaki kepce ve dozerlerinden su icinde kum cikarmasi filan kotuydu el atilmasi gerelen turist cekebilcek bi yer tilham YATIR SELALESI dger adiyla 0 0 Yanıtla

Advertisement