Diyarbakır'da Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yaz Kur'an Kurslarında Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yaşam

Diyarbakır'da Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yaz Kur'an Kurslarında Öğrencilerle Buluştu

Diyarbakır\'da Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yaz Kur\'an Kurslarında Öğrencilerle Buluştu

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde bulunan Kaymakam Ahmet Karaaslan, Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Karaaslan, öğrencilerin derslerini dinleyerek, öğrenme düzeyleri hakkında bilgi aldı ve Kur'an-ı Kerim okumalarını dinledi. Kaymakam Karaaslan, gençlerin ve çocukların eğitim alanlarında yanlarında olduklarını belirtti.

08.08.2023 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ahmet Karaaslan, Yaz Kur'an Kurslarında eğitim gören öğrenciler ile bir araya geldi.

Kaymakam Karaaslan, Selahaddin-i Eyyübi Camii, Hacı Hasan Ergün Camii ve Hz. Aişe Kız Kur'an Kursunda eğitim alan öğrencilerle birlikte derse katıldı.

Görevlilerden derslerinin işlenişi, öğrencilerin öğrenme düzeyi ve okuma süreci hakkında bilgi alan Kaymakam Karaaslan, öğrencilerin Kur'an-ı Kerim okumasını dinledi.

Kaymakam Karaaslan, "Hepimiz bir arada, birlik ve beraberlik içerisinde tarımdan ilme tüm eğitim alanlarında gençlerimizin, çocuklarımızın yanındayız. Allah tüm öğrencilerimizin gayretini kabul etsin" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Diyarbakır'da Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkanı Yaz Kur'an Kurslarında Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement